Mitja Marató de la Cursa del Llop-Caro’09

0
525

Tot a punt per a gaudir aquest cap de setmana de la Mitja Marató de la Cursa del Llop-Caro’09, una de les proves més exigents i espectaculars del calendari català de curses de fons
Diumenge 28 de juny es disputa una nova edició de la mitja marató de la Cursa del Llop, serà la dissetena, i que en aquests moments ja compta amb gairebé dos-cents atletes inscrits, els quals afrontaran un esdeveniment atlètic únic i singular de les Terres de l’Ebre que acumula el major desnivell positiu (1.100m) de quantes mitges maratons per asfalt es disputen a Catalunya. La sortida es donarà, amb una neutralització obligada per a tots els participants de 1,5km, a les 10:00h des de l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa.! El km 0 estarà ubicat al carrer Escorial de Roquetes des d’on es donarà la sortida oficial. El recorregut de la cursa, homologat per la FCA l’any 2004, passa pel Raval de Crist, cruïlla de Els Reguers, camí del Port i finalitza amb l’ascensió al Mont-Caro i arribada al refugi de Caro. L’organització ha limitat la participació a 300 atletes. S’han instal.lat 10 punts d’avituallament al llarg de la Pujada. A l’arribada l’organització ha instal.lat una zona de recuperació amb serveis de cures, massatges, dutxes i avituallament-refrigeri. Igualment s’ha intentat donar les màximes facilitats per a què tots els familiars, amics, acompanyants dels participants, i de tot el públic en general, pugui gaudir d’una gran matinal atlètica amb l’espectacularitat de l’ascensió i amb les excepcionals panoràmiques de la vall i del delta de l’Ebre. L’entrega de premis i trofeus per a les diferents categories tindrà lloc a l’explanada del Restaurant “Pous de la Neu” de Caro a partir de les 13:00h

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.