Inscripció gratuita Triatló : ZOOT et regala la inscripció a una de les proves del Zoot Triathlon Series

0
462

Aquest any la marca de roba de triatló ZOOT aposta fort i es converteix en patrocinador principal del circuit de triatló més important del país. Amb això, pagarà la inscripció a qualsevol de les etapes del circuit a tot el que compri producte ZOOT per un import superior a 100 €. La botiga de triatló ESPORTÍSSIM, disposa de tots els productes, talles, i models de la marca ZOOT perquè trobis el que vulguis. D\’acord amb la seva política internacional d\’estar present en els triatlons més importants, i vist el fort creixement d\’aquest esport al nostre país, la marca americana incrementa la seva presència en el mercat espanyol.| Próxima etapa: 26 de Juliol Triatló de la Vila a Barcelona El ZOOT Triathlon Series arriba amb força i més energia que mai. Aquest any dos dels millors triatlons a nivell qualitatiu (el Triatló de Vilanova i el Triatló de Tossa) passen a ser membres del circuit, i contribueixen a posicionar el ZOOT Triathlon Series com un segell de qualitat i de garantia d\’organització òptima. L\’edició 2009 va començar el diumenge passat amb el Triatló de Salou (Distància Sprint) que va arribar als 619 inscrits i va viure moments de ambient esportiu i comportament solidari extraordinari. El circuit segueix a: BARCELONA – 26 de Juliol 2009 – Distància Sprint TOSSA – 20 de Setembre 2009 – Distància Olímpica VILANOVA – 11 d\’Octubre 2009 – Distància Sprint Tota la info a: www.triathlonseries.org Completa 3 de les 4 proves i emporta\’t el mallot SURVIVOR de INVERSE Per premiar als més fidels, la marca de roba de triatló i ciclisme INVERSE premiarà amb un mallot ciclista a tots els participants que completin 3 de les 4 etapes. Un mallot ciclista d\’alta qualitat, amb un disseny exclusiu Zoot Triathlon SERIES Survivor. Vols ser part dels Supervivents? Apunta\’t ja!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.