CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
460

El proper dimecres 24 de juny se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi El Congost de Manresa, organitzat pel Club Atlètic Manresa. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS-L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Manresa, participen tant a la categoria masculina com a la femenina. La Joventut Atlètica de Sabadell i el CA Castellar ho faran a la categoria masculina, i Pratenc AA i el CA Igualada a la femenina. L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar a les dues categories l\’edició passada celebrada a Igualada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.