CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
329

El proper dimecres 24 de juny se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi El Congost de Manresa, organitzat pel Club Atlètic Manresa. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS-L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Manresa, participen tant a la categoria masculina com a la femenina. La Joventut Atlètica de Sabadell i el CA Castellar ho faran a la categoria masculina, i Pratenc AA i el CA Igualada a la femenina. L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar a les dues categories l\’edició passada celebrada a Igualada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.