CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS DE VETERANS

0
285

El CA Manresa, Campió en homes i dones
Aquest dissabte 20 de juny, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya de Clubs de Veterans a Pereiro de Aguiar, Orense. El Club Atlètic Manresa ha aconseguit el títol tant a la categoria masculina com a la femenina. El Barcelona Atletisme s\’ha classificat en cinquena posició a la categoria femenina. Campionat d\’Espanya Júnior i Promesa de 10.000 m Adrià Vila, Medalla de Bronze| Conjuntament amb el Campionat de Clubs de Veterans s\’ha realitzat el Campionat d\’Espanya Júnior i Promesa de 10.000 metres, on l\’únic participant català, Adrià Vila (CAP A), s\’ha classificat en la tercera posició de la categoria júnior amb un temps de 33\’18”50.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.