1a Cursa Atlètica contra les Desigualtats a Bell-lloc d\’Urgell

0
370

Aquest diumenge 28 de juny a les 10 hores, la regidoria d\’Esports de l\’Ajuntament de Bell-lloc d\’Urgell organitza la Ia Cursa contra les Desigualtats a Bell-lloc d\’Urgell.
Una cursa de 10.280 m. oberta a tothom, que es durà a terme pels camins de Bell-lloc d\’Urgell amb sortida i arribada a la Pineda municipal. Bossa d\’obsequis amb samarreta tècnica i ronyonera esportiva per a tots els participants! Aquesta cursa, puntuable per la lliga Championchip 2009, té l\’objectiu de mostrar l\’interès del municipi de Bell-lloc d\’Urgell per reduir les desigualtats, tant de gènere com de classe, i la injustícia social, així com d\’afavorir la integració de les persones inmigrades i la seva convivència mitjançant l\’activitat esportiva. | La cursa pretén ser una manifestació de rebuig davant de la pobresa i les desigualtats imperants en el mon en general. Bell-lloc d\’Urgell, com a municipi, vol solidaritzar-se amb tots aquells que en pateixen les conseqüències al mateix temps que fomenta l\’esport entre persones de totes les edats, gènere i ètnia. L\’Ajuntament de Bell-lloc, el Consell Municipal de la Dona, les entitats esportives locals i totes les cases col·laboradores, volem convidar a tots els veïns de la localitat i de les rodalies, a inscriure’s i a participar-hi. Events com aquest ens donen la satisfacció de prendre-hi part i engrescar-nos per a futurs i majors projectes esportius a nivell particular i col·lectiu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.