1a Cursa Atlètica contra les Desigualtats a Bell-lloc d\’Urgell

0
500

Aquest diumenge 28 de juny a les 10 hores, la regidoria d\’Esports de l\’Ajuntament de Bell-lloc d\’Urgell organitza la Ia Cursa contra les Desigualtats a Bell-lloc d\’Urgell.
Una cursa de 10.280 m. oberta a tothom, que es durà a terme pels camins de Bell-lloc d\’Urgell amb sortida i arribada a la Pineda municipal. Bossa d\’obsequis amb samarreta tècnica i ronyonera esportiva per a tots els participants! Aquesta cursa, puntuable per la lliga Championchip 2009, té l\’objectiu de mostrar l\’interès del municipi de Bell-lloc d\’Urgell per reduir les desigualtats, tant de gènere com de classe, i la injustícia social, així com d\’afavorir la integració de les persones inmigrades i la seva convivència mitjançant l\’activitat esportiva. | La cursa pretén ser una manifestació de rebuig davant de la pobresa i les desigualtats imperants en el mon en general. Bell-lloc d\’Urgell, com a municipi, vol solidaritzar-se amb tots aquells que en pateixen les conseqüències al mateix temps que fomenta l\’esport entre persones de totes les edats, gènere i ètnia. L\’Ajuntament de Bell-lloc, el Consell Municipal de la Dona, les entitats esportives locals i totes les cases col·laboradores, volem convidar a tots els veïns de la localitat i de les rodalies, a inscriure’s i a participar-hi. Events com aquest ens donen la satisfacció de prendre-hi part i engrescar-nos per a futurs i majors projectes esportius a nivell particular i col·lectiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.