MARTÍN FIZ ACOMPANYARÀ ALEXANDRA PANAYOTOU A L\’ARRIBADA A VITÒRIA

0
486

Martín Fiz, campió del món de marató el 1995, premi Príncep d\’Astúries i actualment ambaixadorde Barcelona 2010, correrà al costat d\’Alexandra Panayotou en l\’última part de l\’etapa deldiumenge del repte d\’aquesta ultramaratoniana grega que està promocionant Barcelona 2010. Aprofitant que aquella jornada finalitza a Vitòria, ciutat en la qual resideix el famós atletaespanyol, Panayotou trobarà la millor de les companyies en els seus últims quilòmetres.Martín Fiz és un dels nou ambaixadors del Campionat d\’Europa d\’Atletisme Barcelona 2010 iencara avui en dia disputa proves de caracter popular en les quals sobretot ajuda elsorganitzadors a captar l\’atenció de nous corredors i a difondre les excel·lències de la cursa a peu. | Després de l\’etapa del diumenge a Vitòria, la fondista grega resident en Barcelona iniciarà el camíde tornada cap a Barcelona. Demà dissabte assolirà l\’equador del seu enorme desafiament enarribar als 1.000 quilòmetres recorreguts. L\’arribada a Barcelona és prevista per al 6 de juliol.B10 RELLANÇA LA SEVA PROMOCIÓ INTERNACIONAL AL CAMPIONAT DEUROPA PER NACIONSLa promoció internacional del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ocuparà laprioritat del departament de màrqueting durant les properes setmanes, ja que s’aprofitarà ladisputa de les competicions més importants de l’any de la temporada a l’aire lliure. Elrellançament de la marca Barcelona 2010 serà visible aquest pròxim cap de setmana a Leiria,Portugal, on es disputarà la primera edició del Campionat d’Europa de nacions, antiga Copad’Europa.Un grup de directius del Campionat, al qual acompanyarà la mascota Barni, es desplaçarà elpròxim divendres a Leiria per promocionar B10 entre l’afició portuguesa. El nou certamen que posaen marxa l’Associació Europea, amb canvis al reglament molt considerables, ha despertat un graninterès a tot Europa. La delegació disposarà d’un estand per presentar les darreres novetats delprojecte al costat dels accessos a l’estadi.A l’agost, Barcelona 2010, aprofitarà la disputa a Berlín del Campionat del Món per desenvoluparuna ambiciosa campanya de promoció destinada a captar clients a la primera potència atlètica ——————————————————————————– Page 2 europea pel que fa a seguidors i afeccionats. També a la capital alemanya s’instal•larà un estandal costat de l’Estadi Olímpic i es realitzaran diferents activitats de màrqueting urbà.Barcelona 2010 també estudia la possibilitat de convocar una conferència de premsainternacional a Berlín a la qual s’anunciïn les característiques de la campanya de vendad’entrades que començarà un cop passat l’estiu. Es considera a la organització del’esdeveniment que la presència de més de 2.000 periodistes acreditats al Campionat del Mónd’Atletisme és un factor determinant per fer arribar a l’opinió pública l’esforç que està fentBarcelona 2010 per aconseguir el principal repte que s’ha fixat: omplir l’Estadi Olímpic LluísCompanys.Barcelona 2010 també negocia aquests dies amb diferents organitzacions de reunions atlètiquesper tenir una presència notable a les seves publicacions oficials. Tot seguint la directriu delprograma oficial de Berlín 2009, a la qual figurarà una pàgina de publicitat de B10, Oslo i Roma, demoment, ja han acceptat les condicions per publicar un original del Campionat als seusprogrames oficials i encara falta la decisió d’Estocolm, Londres i Zurich, ciutats a les quals esdisputen alguns dels mítings d’un dia més destacats del món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.