JOCS EMPRESARIALS DEL VALLES.

0
450

Cursa General 6k Femenina: Paula Fritzsche Cerdanyola club Hoquei Masculina Dimichell Gonzalez JAS Cursa a peu – Infantil: 1. Hugo Calvo Cerdanyola club Hoquei 2. Sara Mimó Cerdanyola club Hoquei 3. Josep Casas – Masculí, menys 40 1. Dimichell Gonzalez del Cerdanyola club Hoquei 2. David Zarroca Cerdanyola club Hoquei 3. Francesc Guallar de TAVER – Masculí, més de 40 1. Enric Ernandez del THAU St. Cugat 2. Jaume Solaní de ILER LASER 3. Josep Anton Garcia de GIR CONTROL – Femení 1. Paula Fritzsche Cerdanyola club Hoquei 2. Begoña Aguilera de THAU St Cugat. 3. Alba Manzanares de ILIMIT

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.