ABONAMENTS PER PRESENCIAR EL MÍTING I EL CAMPIONAT D´ESPANYA DES DE 6 EUROS

0
437

Els aficionats que vulguin assistir al Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona del dia 25 de juliol i al Campionat d’Espanya absolut del següent cap de setmana (1 i 2 d’agost) tindran a la seva disposició abonaments amb preus molt assequibles que els permetran presenciar els dos esdeveniments. Les ofertes contemplen un preu molt baix de 6 euros per veure els dos espectacles des de la grada general i un altre de 12 des de la tribuna principal.| La organització de ambdós festivals, que és la mateixa que la del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, ha optat per desenvolupar una estratègia de preus molt assequibles per tal d’assegurar una gran entrada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. El proper any, amb Barcelona 2010, es respectarà la mateixa filosofia amb les entrades a la venta. De moment ja es poden reservar els abonament per presenciar el Campionat, però les entrades individuals no es començaran a vendre fins un any abans del començament de Barcelona 2010. El Míting Ciutat de Barcelona tornarà a comptar amb grans estrelles de l’atletisme internacional i la major part dels atletes espanyols de primera línia. S’han previst 18 proves: 200, 400, 1.500, 5.000 metres i 3.000 obstacles en ambdues categories, 110 tanques a la masculina (100 tanques a la femenina), alçada, longitud, pes i disc pels homes i perxa i martell per les dones. El Campionat d’Espanya, que torna a Montjuïc després de 9 anys d’absència, serà l’aparador d’aquells campions espanyols que vulguin assegurar-se una plaça a l’equip que competeixi a l’agost al Campionat del món que es celebrarà a Berlín. Es disputa en dues jornades i compren tot el programa olímpic excepte els 10.000 metres, els 50 quilòmetres marxa i marató. Els abonaments per aquests dos esdeveniments es podran adquirir a la pàgina web de Serviticket (www.servicaixa.com), en qualsevol dels caixers de ServiCaixa o a les taquilles de l’Estadi Olímpic abans de les competicions . En el cas del Míting, estaran obertes des de les 4 de la tarda i en el del Campionat d’Espanya, des de les 9 del matí tant el dissabte com el diumenge 2. No hi hauran entrades numerades i els menors de 12 anys tindran accés lliure.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.