MARC OTERO GUANYA LA CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ.

0
416

En l’apartat femení la guanyadora va ser Carme Ballesteros, i en l’infantil Joel González i Marina Pérez van ser els primers a creuar la línea d’arribada en les respectives.
El passat dissabte es va celebrar la cursa popular de la festa major del barri de Sant Llorenç de Terrassa, organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Llorenç juntament amb el Centre Cultural i Muntanyenc Sant Llorenç i amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, prova que és puntuable pel Sisè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa.| Seguint la tendència enregistrada en les darreres edicions d’aquestes proves atlètiques populars, la Cursa Popular de Sant Llorenç va tenir un gran èxit de participació, amb un augment d’aprop del 16%, i amb més de 300 inscrits en ambdues curses. En la cursa infantil, que va tenir lloc a les 18,30 h, i amb una distància de 1500 m, van ser 120 corredors els que van passar per la meta. En Joel González, amb un temps de 5’11’’, va ser clar vencedor amb més dotze segons sobre el seu immediat seguidor en Leonadro Porras (5’23”) i tercer en Manel Egea amb 5’30”. En l’apartat femení la Marina Pérez amb 5’55’’ va ser la guanyadora, la Irina Belmonte va entrar en segona posició amb un temps de 6’29”, i tercera a un segon l’Iris Hinojosa (6’30”). En la prova sènior de 5.700 m, disputada a continuació de l’infantil, van ser 165 corredors els que van prendre la sortida i van passar per meta. Els guanyadors en l’apartat masculí van ser : Marc Otero amb un temps de 16’02”, seguit de Ramón Molgó amb un crono de 16’08’’ i d’en Frederic Borrell amb un registre de 16’13’’. En aquesta mateixa cursa però en l’apartat femení van pujar al podi Carme Ballesteros amb un temps de 20’25’’, seguida de Laura Cobos que va aturar el rellotge als 20’50’’, i de Anna Picón amb un crono de 21’20”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.