TRIATLÓ: Victòries incontestables de Xavier Llobet i Pilar Hidalgo a Manresa

0
431

La onzeava edició del Ciutat de Manresa va contar amb 401 inscrits per a la celebració del clàssic triatló esprint (750-20-5) del Parc l\’Agulla de la capital del Bages. La prova va tenir rivalitat a tots els nivells, ja que a més de ser puntuable per al Circuit Català va incloure el Campionat de Catalunya Universitari i també el de grups d\’edat. Carmelo Martínez (Inverse Ditec Triatló Vilanova) i Xavier Llobet (C.T. Manresa) van finalitzar el segment inicial de natació obrint un espai de més de 10 segons sobre els seus perseguidores. Sobre la bicicleta Llobet es va emprar a fons, quedant-se sol al capdavant de carrera per a aconseguir un avantatge irrecuperable per als seus perseguidores en el tercer segment, guanyant la prova amb un registre final de 54 min 34 s. | David Henestrosa (Inverse Ditec Triatló Vilanova) que va reaparèixer en competició després de 2 anys sense fer-ho fou el principal protagonista dels perseguidors, i és que en un mà a mà amb Iñaki Valdellou (C.T. Manresa) van realitzar una gran remuntada en el segment ciclista, arribant a absorbir a un dels millors rodadors del circuit com és Arnau Bellapart (C.N. Vic – ETB). Entre els 3 van posar en fila a la resta del grup de persecució integrat per Andrés Montalti (C.N. Catalunya), Joan Molist (C.T. Blanes), Mario Mola (Bimont Champion System), Xavier G. Carabí (C.N. Barcelona), Marc Trias (C.T. Manresa), Jordi Ferré (Prat Triatló) i Angel Nevado (C.T. Berga). De tots ells Mario Mola va ser el més ràpid en la carrera a peu final, aconseguint creuar la meta en segona posició per davant del sempre combatiu David Henestrosa. Pilar Hidalgo (Canal Isabel II) va dominar íntegrament la competició ja des de les primeres braçades, per a guanyar la prova amb un temps final de 1 h 56 s. Per darrere seu es van incorporar al ciclisme Judith Corachan (Prat Triatló), Anastasia Lowisky (C.N. Mataró), Núria Pubill (C.N. Manresa), Alexandra Roucher (C.N. Catalunya), Sara Loerh (C.N. Mataró), Maria Casanova (Inverse Ditec Triatló Vilanova) i Núria Padrisa (Lagunak-Navarra). I fou Núria Padrisa qui al costat de Sara Loerh van superar a la resta competidores per a aconseguir la segona i tercera posicions, respectivament. Mario Mola i Dolça Ollé es van proclamar campions de Catalunya universitaris, sent el Club Triatló Manresa i el Centre Natació Mataró els primers equips en la classificació masculina i femenina, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.