Templers a punt de tancar inscripcions

0
327

La tercera edició de la Cursa dels Templers que tindrà lloc a Lleida el proper diumenge ja supera els 600 inscrits a una setmana de la prova. Segons els organitzadors el ritme d’inscripcions és molt superior al d’altres edicions i malgrat s’hagi ampliat enguany el límit d’inscripció en 100 participants més estan confiats de tancar inscripcions abans del previst. Templers, va reunir el primer any 500 atletes, 700 l’any passat i diumenge espera reunir-ne 800 i mantenir-se així com la cursa més participativa de Ponent. A dia d’avui ja han confirmat la presència a la cursa habituals de Templers com el periodista de TV3 Arcadi Alibés i el mític ultrafondista Domingo Catalan, així com la guanyadora en categoria femenina de la primera edició, l’atleta del F.C Barcelona Txell Calduch. Les últimes inscripcions es poden fer encara des del web de la cursa www.templers.cat i des de la seu de Turisme de Lleida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.