JUST SOCIATS, BRONZE A L\’ESTATAL DE MUNTANYA

0
537

El corredor de CA MANRESA JUST SOCIATS va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d\’Espanya de Muntanya celebrat aquest diumenge a Tenerife, al entrar en una brillantissima tercera posició final. La cursa va estar guanyada per l\’atleta JAVIER CRESPO (PIELAGOS INTELECMA) amb 46\’31\”. En segona posició va quedar l\’atleta de les illes balears CRISTOFOL CASTAÑER (Montuiri 91.8), i en aquesta destacada tercera posició va entrar JUST SOCIATS amb 47\’50\”, deixant a mes d\’un minut i mig al quart classificat VICENTE CAPITAN (Ciclote Aranda) que va marcar 49\’24\”.| La cursa va estar comandada en els seus 5 primers quilòmetres per JUST SOCIATS, però a partir d\’aquest punt CASTAÑER va marca un fort ritme que nomès va poder aguantar CRESPO que, finalment va resultar el clar guanyador de la prova.   A falta de coneixer la decisió del responsable estatal JESUS CASTELLO, aquesta tercera posició hauria de donar-li a SOCIATS el bitllet per el Campionat d\’Europa de Muntanya a celebrar el proper 12 de juliol a Telfes im Stubai (Austria).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.