Tot a punt per la 17 a pujada a l\’ermita de Sant Joan de Montblanc

0
461

Aquest any s\’arriba a la 10a edició de la caminada i a la 17a de la pujada El Club Atlètic de Montblanc ja té a punt les pujades a l\’ermita de Sant Joan del proper 24 de juny. La pujada a l\’ermita de Sant Joan és una cursa que es fa cada any per Sant Joan, en motiu dels actes que els ermitants de l\’ermita de Sant Joan fan en pro de la reconstrucció de l\’ermita. Aquest any s\’arriba a la desena edició de la caminada i a la 17a de la pujada.La distància és d\’uns 9,5 quilòmetres i té un desnivell d\’uns 320 metres. Hi haurà punt d\’avituallament i esmorzar ofert pels ermitans.| La sortida de la caminada serà a 2/4 de 8 del matí i la pujada a les 9 des de la Plaça Major. Pel que fa a les inscripcions, les de la caminada es faran el dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. Les inscripcions de la pujada es faran enviant un correu electrònic a camontblanc@wanadoo.es Si hi ha places disponibles (fins a 125) es faran inscripcions el dia de la cursa, una hora abans de la sortida. El preu de la inscripció, tant de la caminada com de la pujada, és de 6 euros, a pagar el dia de la prova. A banda dels trofeus dels guanyadors hi haurà també un record per tots els participants. Així doncs, tot a punt per gaudir d\’una pujada a l\’ermita de Sant Joan enmig d\’un marc natural incomparable amb la Vila de Montblanc als peus i totes les muntanyes de Prades a l\’esquena. Més informació a www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.