MERCEDES CHILLA SERÀ LA IMATGE DE LA SEGONA CAMPANYA DE PUBLICITAT DE BARCELONA 2010

0
483

La campiona de javelina sortirà al costat de la xifra del rècord mundial de l’especialitat, 72,28 metres, que és la distància que separa l’estàtua de Colón de Santa Mònica, a les Rambles Barcelona, 11 juny 2009 La llançadora de javelina Mercedes Chilla, medalla de bronze a la darrera edició del Campionat d’Europa celebrada a Göteborg i sis cops campiona d’Espanya de l’especialitat, serà la protagonista de la segona campanya de publicitat de Barcelona 2010. Chilla substituirà Angel David Rodríguez, qui ha deixat empremta amb la seva imatge corrent per l’Eixample de Barcelona, la primera utilitzada per l’organització per llançar la campanya d’aproximació de l’atletisme al ciutadà.| Des de la confiança que amb aquest tipus d’imatges aconseguiran fer més comprensible el complex codi de marques i rècords d’aquest esport, Barcelona 2010 i els creadors de la campanya, l’Estudi Virgili, pretenen “apropar l’atletisme als ciutadans”. Al costat de Chilla sortirà destacat el guarisme de l’actual rècord mundial de javelina, 72,28 metres, que és la distància que separa l’estàtua de Colom de Santa Mónica, a les Rambles, el carrer més representatiu de Barcelona. Per aconseguir els seus objectius, els autors miren de relacionar alguns dels rècords més sobresortints de la taula vigent amb distàncies que emprem a diari a la vida quotidiana. Després de la campanya protagonitzada per Chilla arribarà el torn a la perxa femenina (5,05 metres és la mida dels fanals modernistes del Passeig de Gràcia) i el triple salt també femení (15,50 metres és la mida dels autobusos municipals). Un total de 2.300 banderoles, per la seva cara B, tornaran a posar-se al servei de l’esdeveniment en aquesta segona onada de la campanya, dedicada a la javelina. A més, la imatge de la gaditana Chilla sortirà a opis i pancartes publicitàries de 8×2 metres en 15 estacions cèntriques del Metro de Barcelona. Chilla va participar ahir a la nit al Míting Iberoamericà celebrat a Huelva i va aconseguir la victòria a la seva prova amb una nova millor marca espanyola de la temporada: 61,76 metres. Aquest registre, a poc més d’un metre del seu propi rècord d’Espanya, l’ha situat a la desena plaça del rànquing europeu 2009. Aquest estiu competirà al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Montjuïc, però no al Míting Ciutat de Barcelona, ja que al programa de proves de la reunió no hi és prevista la javelina femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.