CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ (Jornada prèvia)

0
625

El proper dissabte 13 de juny se celebrarà la jornada final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. En aquesta jornada final participen els atletes que es van classificar a la jornada prèvia celebrada el passat 23 de maig a El Prat del Llobregat, i que són les setze millors marques per categoria i prova excepte en els concursos i a la prova de 1.000 metres categoria Infantil que es van classificar dotze. Prop d\’un miler d\’atletes catalans participaran en aquests campionats autonòmics, en els que la jornada atlètica començarà a les 10.00 hores, i a partir de les 15.30 h per la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.