Xerrada d\’en Semi Colominas sobre la Prevenció de lesions

0
513

Dijous 11 de juny a les 19.45h Cotxeres de Sants – (Carrer de Sants 79)
Esteu tots convidats a la xerrada que ens donarà en Semi Colomines sobre com prevenir les lesions més freqüents a l\’atletisme popular, així com diferents consells d\’utilitat pels practicants d\’aquest esport. En Semi és fisio i tècnic en Teràpies naturals, especialitzat en quiromassatge i lesions esportives. Si voleu saber més sobre la seva trajectòria, no dubteu en accedir a aquest enllaç.| A més a més tots el associats (o interessats en ser-ho) esteu convocats a una reunió prèvia (19.15h)on informarem de les darreres novetats de la secció. IV cursa popular de La Marina \”Festes de La Marina, Bacanals de Barclona 2009\” El proper dissabte 20 de juny, l\’Unió d\’entitats de La Marina organitza la quarta edició de la seva cursa popular. Si voleu participar amb el Sants no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Podeu demanar més informació a l\’organització mitjançant el correo electrònicc.e.lamarina@hotmail.es o el telèfon 93 331 38 42.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.