Francesc Godoy nou campió del TRIATLÓ DE SALOU i actual lider del ZOOT TRIATHLON SERIES.

0
457

Ha començat el Zoot Triathlon Series.
Aquest diumenge s\’ha cel.lebrat el IV Triatló de Salou, la primera prova del circuit, marcat per un éxit de participació amb 617 inscrits, i un éxit organitzatiu. Les sortides organitzades en dues tandes, i les millores técniques previstes per l\’organització han permés que el IV Triatló de Salou sigui un gran festival triatlétic. Salou que había sigut fins ara domini exclusiu del manresà Xavi LLobet, ha conegut un nou guanyador amb la participació del també triatleta internacional Francesc Godoy. La primera sortida, ha donat cabuda als triatletes federetas, la cual ha viscut una lluita ferotge entre els tres primers classificats. En Francesc Godoy ha sigut el primer en sortir de l\’aigua, seguit de l\’Albert Parreño, en David Royo i en Xavi Llobet. Però a la sortida de boxes en Godoy i Parreño s\’han escapat agafant una petita ventatge sobre en Llobet. el cual els ha acabat enganxant, i fins i tot ha protagonitzat una escapada en solitari 2km abans de meta, però que ha estat neutralitzada gairabé a l\’arribada a boxes. El primer que ha començat a correr ha sigut en Francesc, seguit d\’en Xavi LLobet i d\’en Albert Parreño, concervant-se aquest ordre de cursa fins a l\’arribada.| Els 3 millors triatletes de Catalunya han tornat a repetir un podi conjunt, i a protagonitzar una emocionant carrera. Francesc Godoy: 00:57:40 Xavi Llobet: 00:58:28 Albert Parreño: 00:58:59 A la segona sortida han corregut les dones, els cadets, i els no federats. La cursa de fémines, ha estat protagonitzada per la victória de la Maria Mayalen Noriega del C.N.Mataró seguida de la seva companya de equip la Sara Loehr, i de la Judith Corachan d\’en C.N.Prat Triatló, quedan primera, segona i tercera. Maria Mayalen Noriega: 01:09:29 Sara Loehr: 01:10:42 Judith Corachan: 01:11:08 Per tant, la classificació general del circuit está encapcelada per la Maria Mayalen en categoria femenina i en Francesc Godoy en categoria masculina. La propera cita del circuit es el 26 de Juliol a Barcelona, en el Triatló de la Vila, seguit del Triatló de Tossa el 12 de Setembre i el Triatló de Vilanova el 11 de Octubre. Tota la informació a www.triathlonseries.org Francesc Godoy nuevo campeón del TRIATLÓN DE SALOU y actual líder del ZOOT TRIATHLON SERIES. Ha comenzado el Zoot Triathlon Series. Este domingo se ha celebrado el IV Triatlón de Salou, la primera prueba del circuito, marcado por un éxito de participación con 617 inscritos, y un éxito organizativo. Las salidas organizadas en dos tandas, y las mejoras técnicas previstas por la organización han permitido que el IV Triatlón de Salou sea un gran festival triatlético. Salou que había sido hasta ahora dominio exclusivo del manresano Xavier Llobet, ha conocido un nuevo ganador con la participación del también triatleta internacional Francesc Godoy. La primera salida, ha dado cabida a los triatletas federados, la cual ha vivido una lucha feroz entre los tres primeros clasificados. Francesc Godoy ha sido el primero en salir del agua, seguido de Albert Parreño, David Royo y Xavi Llobet. Pero a la salida de boxes Godoy y Parreño se han escapado cogiendo una pequeña ventaja sobre Llobet. el cual les ha acabado cogiendo, e incluso ha protagonizado una escapada en solitario 2km antes de meta, pero que ha sido neutralizada casi a la llegada a boxes. El primero que ha empezado a correr ha sido Francesc, seguido de Xavi LLobet y de Albert Parreño, concervandose este orden de carrera hasta la llegada. Los 3 mejores triatletas de Cataluña han vuelto a repetir un podio conjunto, y han protagonizado una emocionante carrera. Francesc Godoy: 00:57:40 Xavi Llobet: 00:58:28 Albert Parreño: 00:58:59 En la segunda salida han corrido las mujeres, los cadetes, y los no federados. La carrera de féminas, ha sido protagonizada por la victoria de María Mayalen Noriega del CNMataró seguida de su compañera de equipo Sara Loehr, y de Judith Corachan de CNPrat Triatlón, quedando primera, segunda y tercera, rspectivamente. Maria Mayalen Noriega: 01:09:29 Sara Loehr: 01:10:42 Judith Corachan: 01:11:08 Por tanto, la clasificación general del circuito está liderada por Maria Mayalen en categoría femenina y Francesc Godoy en categoría masculina. La próxima cita del circuito es el 26 de Julio en Barcelona, en el Triatló de la Vila, seguido del Triatlón de Tossa el 12 de Septiembre y el Triatlón de Vilanova el 11 de Octubre. Toda la información en www.triathlonseries.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.