FINAL CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
454

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, s\’ha celebrat la tercera i última jornada del Campionat d\’Espanya de Clubs a les categories de Divisió d\’Honor, Primera i Segona Divisió. Els campions estatals han estat el València Terra i Mar en categoria femenina, i el Platges de Castelló a la masculina.| A la Divisió d\’Honor, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha classificat en la quarta posició a l\’encontre pel títol de la categoria femenina que s\’ha celebrat a València. Seguint amb dones, l\’ISS-L\’Hospitalet ha obtingut una magnífica segona posició a l\’encontre disputat a Santander i amb aquest resultat aconsegueix la permanència en la Divisió d\’Honor. A la categoria masculina, l\’únic representant català, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, malauradament no ha pogut evitar la tercera posició de l\’encontre per a eludir el descens i amb aquest resultat baixarà de categoria. A la Primera Divisió, només teníem un participant català, l\’ISS-L\’Hospitalet, que ha disputat l\’encontre pel títol i l\’ascens a Andújar, i s\’ha classificat en tercera posició. A la Segona Divisió, a l\’encontre octogonal de la categoria masculina, la Joventut Atlètica de Sabadell s\’ha classificat en tercera posició, i el Cub Atlètic Manresa en la vuitena. A la categoria femenina, el Centre Atlètic Laietània, s\’ha classificat en tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.