Taula Rodona: La Pràctica de l\’Esport en Edat Escolar

0
375

El proper Dimarts 16 de juny de 2009 a les 19.00 h. Amb la presència dels Atletes Olímpics Rosa Morató i José Rios. Lloc: Seu del Districte de l\’Ajuntament de Nou Barris, a Barcelona. Adreça: Carrer Doctor Pi i Molist, 133, a la Sala d\’Actes, 2a planta. Parada de Metro: Llucmajor (Línia 4, groga). Moderador: Jordi March i March, President del Club d\’Atletisme Nou Barris. Col·laboradores: Aloma Vives i Anna Traver, atletes estudiants d\’ESO. Objectiu: Poder donar a conèixer la experiència personal de Rosa i Pepe, dos atletes catalans que han participat als Jocs Olímpics.| Destinació: Nens i nenes amb edat escolar (a partir de 1r ESO), pares d\’escolars i monitors d\’atletisme. 1a pregunta: Què feien ells quan eren escolars per arribar a lo més alt de l\’esport mundial? Entrada gratuïta. Durada: 2 hores. Aforament màxim: 90 persones assegudes. Més informació: Club d\’Atletisme Nou Barris (http://canb.cat). T\’esperem!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.