Taula Rodona: La Pràctica de l\’Esport en Edat Escolar

0
455

El proper Dimarts 16 de juny de 2009 a les 19.00 h. Amb la presència dels Atletes Olímpics Rosa Morató i José Rios. Lloc: Seu del Districte de l\’Ajuntament de Nou Barris, a Barcelona. Adreça: Carrer Doctor Pi i Molist, 133, a la Sala d\’Actes, 2a planta. Parada de Metro: Llucmajor (Línia 4, groga). Moderador: Jordi March i March, President del Club d\’Atletisme Nou Barris. Col·laboradores: Aloma Vives i Anna Traver, atletes estudiants d\’ESO. Objectiu: Poder donar a conèixer la experiència personal de Rosa i Pepe, dos atletes catalans que han participat als Jocs Olímpics.| Destinació: Nens i nenes amb edat escolar (a partir de 1r ESO), pares d\’escolars i monitors d\’atletisme. 1a pregunta: Què feien ells quan eren escolars per arribar a lo més alt de l\’esport mundial? Entrada gratuïta. Durada: 2 hores. Aforament màxim: 90 persones assegudes. Més informació: Club d\’Atletisme Nou Barris (http://canb.cat). T\’esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.