L’EQUIP FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet ESTARÀ UN ANY MÉS A L’ÈLIT NACIONAL DESPRÉS D’ASSOLIR EL SEGON LLOC A L’ENCONTRE DISPUTAT A SANTANDER.

0
2322

En una tada de veritable hivern, amb pluja i sobretot molt de fred l’equip femení d’ISS – L’Hospitalet es va batre aquest dissabte a les “Pistas de Atletismo de la Albericia” de Santander amb l’objectiu de mantenir-se a la Divisió d’Honor Femenina. Malgrat algunes importants baixes per lesió i les condicions metereològiques tant dures les riberenques van demostrar un cop més la seva casta assolint el segon lloc per darrera del Piélagos Inelecma de Santander i per davant del Tenerife Cajacanarias i de la Universidad de Oviedo que han baixat a 1ª Divisió. Les puntals d’ISS – L’Hospitalet han hagut de multiplicar-se per demostrar que continuen essent un equip de la màxima categoria; destaquen per sobre de totes Laia Forcadell, l’única doble guanyadora, en 100 i 400 metres tanques de l’encontre. | Altres triomfadores van estar Oyidiya Oji als 400 metres llisos i poc després va aportar set importants punts al estar segona als 100 metres llisos; les llançadores Lídia Pons i Sonia Godall van estar les altres guanyadores de la tarda, en llançament del martell i del disc respectivament. Pons va estar companyada pel segon lloc de Laura Rey. La regularitat ha estat el factor determinant d’ISS – L’Hospitalet en aquesta competició completant l’equip: Ainara Acevedo tercera en 200 metres llisos i quarta als 100; Adhara Barril que a més a més d’estar cinquena als 400 metres tanques va torcar a competir minuts després per estar setena als 200 metres llisos; malgrat les pèssimes condicions metereològiques la juvenil Laura Valero va estar cinquena als 400 metres llisos amb 1’01”33 (millor marca personal); Anna Chico i Geraldine Barre van estar quarta i sisena respectivament als 800 metres llisos; Miriam Ortiz cinquena als 1500 metres llisos es va veure acompanyada per una Iolanda Soler (sisena) que també va finalitzar setena als 3000 metres llisos on Lídia Rodríguez va portar la seva marca personal fins a 9’56”30 per estar segona; Bea Indurain va estar tercera als 100 metres tanques; Marta Galimany es una atleta que cada cop que competeix aquest any ho fa per millorar els seus registres personals, a Santander va portar la seva marca personal als 3000 metres obstacles fins a 11’36”65 per acabar quarta, Judit Fernández es va sacrificar i molt per ser vuitena a la mateixa cursa; les joves Sandra Alonso i Mar Juárez van estar quarta i cinquena als 5000 metres marxa; Anna Gallofré va estar tercera en llançament del disc i sisena al pes on ha estat superada per la juvenil Mar Alférez; les javalinistes ocasionals Sonia Godall i Carol Valladares no han pogut evitar els darrers llocs, Carol va debutar aquesta temporada en salt d’alçada on ha estat tercera, assolint Marta Ruiz la setena posició; Jesica Soto i Mònica Ballesteros han estat tercera i quarta en salt amb perxa; Alba Manzano i Diana Fortuny cinquena i vuitena en salt de llargada; Diana Fortuny ha repetit lloc en triple on Ester Garcia ha estat tercera. Finalment el relleu juvenil de 4 x 100 compost per Marta Ruiz, Alba Manzano, Ester Garcia i Bea Indurain va estar segon, mentre un equip de fondistes (Galimany, Chico, Ortiz, Barre) finalitzava tercer als 4 x 400 metres llisos. L’Hospitalet de Llobregat, 7 de juny de 2009. Per més informació: Veure la web del club ISS – L’Hospitalet: www.hospitaletatletisme.org i Xavier Gironès (tel. 695596417 i Fax 93-4494391) i Ernesto Alonso (tel. del club 93-4494391).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.