Templers tornarà a ocupar els carrers de Lleida

0
341

Lleida acollirà la tercera edició de la Cursa dels Templers, que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny i que organitza Km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida. La cursa començarà a les 9.30 del matí i repetirà el circuit urbà de 10 km de les dos anteriors edicions, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny, i que han consolidat la prova com la més participativa de Ponent. Les inscripcions ja es poden fer des del web de la prova: www.templers.cat i es limitaran a 800 atletes. La cursa tindrà puntuació doble a la Lliga Internet-ChampionChip.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.