I Cursa a Peu pel CAR de Sant Cugat

0
444

Les instal•lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès seran la seu del a primera edició de la Cursa a peu pel CAR de Sant Cugat, que tindrà lloc durant el matí del pròxim dissabte 13 de juny. Aquesta competició atlètica es divideix en tres proves per categories: una infantil -d’un quilòmetre- (de 7 a 11 anys), la juvenil -de tres quilòmetres- (de 12 a 15 anys) i cursa absoluta –de sis quilòmetres- (a partir dels 16 anys). La competició queda integrada dins dels Jocs Empresarials del Vallès. Els participants que arribin a les primeres posicions donaran punts a les seves respectives empreses de cara a la classificació final dels Jocs.| Lloc: Pista d’atletisme del CAR de Sant Cugat. Hi haurà 3 sortides. Sortida a les 10:00h: de 7 a 11 anys (1 Km). Sortida a les 10:10h: de 12 a 15 anys (3 Km). Sortida a les 10:20h: a partir de 16 anys (6 Km). Segons el nombre d’inscrits la 2ª i 3ª sortida ho faríem a la vegada. Es correrà per la pista d’atletisme i el circuit intern del CAR de Sant Cugat. Hora de finalització de les 3 proves: 10:55h. Inscripció: 5€ per corredor. Els participants de les categories infantils i juvenil no paguen inscripció. Reglament – S’aplicarà el reglament de la Federació Catalana de Curses populars. – S’entregaran uns pitrals numerats pels participants. – Cada empresa pot inscriure als corredors que vulgui. – Es recomana portar calçat esportiu adient. – Hi haurà beguda per tots els participants a l’acabar la cursa. Hi haurà premis per categories i sexe als 3 primers. – Categoria 1, de 16 a 30 anys. – Categoria 2, de 31 a 40 anys. – Categoria 3, de 41 a 50 anys. – Categoria 4 de 51 a 60 anys. – Categoria 5, més de 60 anys. – Categoria nens i joves les categories seran cada 2 anys. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.