REGLAMENT DEL BATEIG POPULAR A L’ESTADI -MATARO- 6/06/2009

0
566

Els clubs d’atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró, Centre Atlètic Laietania i Colla Maimakansu amb la col·laboració del Institut d’Esports, volem organitzar unes proves de control a les renovades pistes de l’Estadi Municipal d’atletisme, que al mateix temps serveixin de bateig al corredor popular que no ha corregut mai pel tartan d’unes pistes d’atletisme. Les proves seran de 10.000 mts i de una milla (1.609 mts), a escollir.| 1. Les proves tindran lloc el dissabte 6 de juny a partir de les 9 del matí. 2. A partir de les nou del mati es correran dues series de 10.000 mts. 3. A partir de les 11 del mati es correran fins a vuit series de una milla, amb sortida cada 15 minuts. 4. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors i no poden tenir menys de 10 anys. 5. La inscripció es tancarà el dijous dia 4 de juny a la una del migdia o quan s’arribi a 200 corredors a cadascuna de les proves. 6. El cronometratge serà amb el xip groc de Championchip, i la organització podrà llogar xip al que no en tingui de propietat per dos euros (2 euros). 7. El preu de les inscripcions els que tinguin xip groc serà de 3 € (tres euros) pel 10.000, i de 2 € (dos euros) per la milla. Els que tinguin que utilitzar el de lloguer seran 5 i 4 euros. Podeu comprar el xip groc per 15 euros a la mateixa inscripcio. 8. No es donarà cap trofeu, nomes hi hauran classificacions amb els temps per volta. 9. Cada corredor nomes pot participar en una cursa. 10. Els participants tindran vestidors, dutxes i guarda-roba al propi estadi. 11. La organització no es fa responsable dels danys morals o físics que puguin patir els participants i pel fet d’inscriure’s, s’accepta totalment el reglament. 12. Per inscriure’s s’ha de fer el pagament al compte 2042 0020 15 3300012382 Caixa Laietana i desprès enviar les dades al 93.7990454 o per correu electrònic a maimakansu@maimakansu.com BUTLLETA D\’INSCRIPCIÓ . Nom . . . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . Club . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Num de xip . . . . . . . . . . . . . . . Adreça . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CPostal . . . . . . . . . . . .Ciutat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Telèfon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .PROVA 10000 (3/5 euros) . . . . milla (2/4 euros) . Vull comprar xip groc (15 euros) . . . .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.