Segones beques José Luis Blanco

0
411

L\’atleta lloretenc José Luis Blanco (La Sansi) va presentar dissabte les seves segones beques per a quatre atletes catalans menors de 19 anys: Judit Rovira, Nuria Gil, Xavier Carrión i Anna Chico.
L’atleta lloretenc Josep Lluis Blanco, amb el recolzament del club l’atletisme La Sansi, va presentar dissabte a Palafrugell les seves 2es beques, a 4 atletes catalans menors de 19 anys. Aquestes beques consten d´ una quantitat econòmica i material per despeses per cada atleta d´entre 2.000 i 3.000 €. Els becats rebran material Asics, productes Powerade, Kellogg´s, ulleres oackey, Henkel, mitjons Medilast, entre d’altres empreses, juntament amb la col·laboració de la diputació de Girona, consell Català de l´esport i el Patronat Girona Costa Brava| Els becats son Judit rovira (Girona-Costa Brava) millor atleta catalana Cadet 2.008 Nuria Gil (Tarragona)millor atleta catalana Junior 2.008 Xavier Carrion ( J.A.Sabadell) Millor atleta català Junior 2.008 Anna Chico (Hospitalet) subcampiona d´Espanya Junior 2.009

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.