Segones beques José Luis Blanco

0
495

L\’atleta lloretenc José Luis Blanco (La Sansi) va presentar dissabte les seves segones beques per a quatre atletes catalans menors de 19 anys: Judit Rovira, Nuria Gil, Xavier Carrión i Anna Chico.
L’atleta lloretenc Josep Lluis Blanco, amb el recolzament del club l’atletisme La Sansi, va presentar dissabte a Palafrugell les seves 2es beques, a 4 atletes catalans menors de 19 anys. Aquestes beques consten d´ una quantitat econòmica i material per despeses per cada atleta d´entre 2.000 i 3.000 €. Els becats rebran material Asics, productes Powerade, Kellogg´s, ulleres oackey, Henkel, mitjons Medilast, entre d’altres empreses, juntament amb la col·laboració de la diputació de Girona, consell Català de l´esport i el Patronat Girona Costa Brava| Els becats son Judit rovira (Girona-Costa Brava) millor atleta catalana Cadet 2.008 Nuria Gil (Tarragona)millor atleta catalana Junior 2.008 Xavier Carrion ( J.A.Sabadell) Millor atleta català Junior 2.008 Anna Chico (Hospitalet) subcampiona d´Espanya Junior 2.009

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.