I CURSA DE MUNTANYA LES MEDES – MONTGRÍ (Estartit, GIRONA)

0
320

Diumenge 14 de Juny es disputa la Primera Cursa de Muntanya Les Medes -Montgrí
Recollida de dorsals: dissabte a les 20h, o diumenge de 8h a 8.30h
sortida : 12h platja Gran de l\’Estartit
Arribada: Platja Gran de l\’Estartit Preu: 15 €
distancia: 12\’4 km
650 metres de desnivell positiu
Alçada màxima: 212,73 m Alçada mínima: – 6,1 m 2 Avituallaments Serveis: parking, vestuaris i dutxes, cronometratge amb xip, servei de massatges, sorteig de material esportiu de les marques Lurbel – Saucony – 2xu- Catlike- Marcet- Skinfit, premis, diploma, bossa obsequi, avituallaments sólid i liquíd (barretes, gels recuperadors, fruita, compotes, iogurts, aquarius, powerade, aigua, coca-cola).| + Informació: www.triatlotrailmedesmontgri.com o el telf 647 804302. Inscripcions: www.costabravaactive.com i Botigues Aresta (Girona i Olot), Probike e Intemperie (Barcelona). * Regal d\’uns mitjons técnics Lurbel pels primers 30 inscrits via online. No s\’admeten inscripcions el dia de la cursa. Blog: http://www.triatlotraillesmedesmontgri.blogspot.com/ – www.ropits.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.