I CURSA DE MUNTANYA LES MEDES – MONTGRÍ (Estartit, GIRONA)

0
445

Diumenge 14 de Juny es disputa la Primera Cursa de Muntanya Les Medes -Montgrí
Recollida de dorsals: dissabte a les 20h, o diumenge de 8h a 8.30h
sortida : 12h platja Gran de l\’Estartit
Arribada: Platja Gran de l\’Estartit Preu: 15 €
distancia: 12\’4 km
650 metres de desnivell positiu
Alçada màxima: 212,73 m Alçada mínima: – 6,1 m 2 Avituallaments Serveis: parking, vestuaris i dutxes, cronometratge amb xip, servei de massatges, sorteig de material esportiu de les marques Lurbel – Saucony – 2xu- Catlike- Marcet- Skinfit, premis, diploma, bossa obsequi, avituallaments sólid i liquíd (barretes, gels recuperadors, fruita, compotes, iogurts, aquarius, powerade, aigua, coca-cola).| + Informació: www.triatlotrailmedesmontgri.com o el telf 647 804302. Inscripcions: www.costabravaactive.com i Botigues Aresta (Girona i Olot), Probike e Intemperie (Barcelona). * Regal d\’uns mitjons técnics Lurbel pels primers 30 inscrits via online. No s\’admeten inscripcions el dia de la cursa. Blog: http://www.triatlotraillesmedesmontgri.blogspot.com/ – www.ropits.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.