CARRERES DE RESISTÈNCIA ULTRAFONS: MATAGALLS – MONTSERRAT

0
480

VÈRTICRUNNERS ENTRENAMENT GUIAT i CONFERÈNCIA SOBRE: CARRERES DE RESISTÈNCIA ULTRAFONS MATAGALLS – MONTSERRAT
DATA: Dissabte 20 de juny del 2009
DIRIGIT: Entrenador: Ricard Vila Conferència: Txesc Terés i Ricard Vila Corredors guia: Txesc Terés, Jaume Puig, Josep Rovira, Bernat Gil Logística – avituallament: Ester Nacenta, Jordi Núñez, Ricard Vila
NIVELL: Dirigit a corredors – runners – practicants de marxes de resistència i ultrafons amb una condició física de base i diferents objectius a la Matagalls, des de 10h fins a 24h, que vulguin fer un entrenament en grup i guiats, amb avituallaments. Rebreu consells durant l’entrenament + una conferència + avituallament + fotocòpies i propostes de packs d’entrenament. | PROGRAMA. 10h a 14h. CACO (caminar – córrer). Amb grups de diferent nivell conduits per un corredor – guia. St.Llorenç – Matadepera (trasllat amb cotxe a l’inici). 15h-16h. Dinar. Sorteig de material. 17’30h a 19h. Xerrada tècnica sobre Material – Logística – Ritme de la cursa – Entrenament – entrega de documentació. Txesc Terés i Ricard Vila. 20h-24h. 2º CACO amb frontal igual que al matí, guiats i grups de nivell. Matadepera – Vacarisses – Monistrol (tornar a l’inici amb cotxes). El lloc de trobada dels CACOS – Dinar s’avisarà als esportistes inscrits. Podeu assistir al dos entrenaments + conferència o a un sol entrenament + conferència. MATERIAL NECESSARI. Equip, calçat i roba de running per córrer de dia i de nit Gorra – Olleres de sol i frontal Ronyonera + bidons o camel back (aigua + beguda isotònica) Botelles i bidons d’aigua pels avituallaments i final de l’entrenament Barreta energètica + gels Crono i pulsímetre Pals optatiu PREU. Membre verticrunners 10€ (tot el dia, dinar exclòs) No membre verticrunners 15€ (tot el dia, dinar exclòs) INSCRIPCIÓ. Confirmar via e-mail a verticrunners@gmail.com abans del dia 17 de juny del 2009, adjuntant el full d’inscripció degudament omplert, i amb el corresponent ingrés al número de compte: LA CAIXA 2100 1047 93 0200161208. CONTACTE I INFORMACIÓ: Botigues Vèrtic. Barcelona – Sabadell – Manresa. Tel: 935116676 ( Jordi ) blog: verticrunners.blogspot.com REQUISITS: És obligatori estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.