Encara pots participar a la marató més desitjada del món: El 2009 ING New York City Marathon

0
413

Sportravel, l´agència especialitzada en viatges a maratons internacionals encara disposa de places amb inscripció garantida per participar a la millor experiència de running que un esportista pot gaudir El viatge serà amb sortida el dia 29 de Octubre i tornada el 3 de Novembre (arribada el dia 4 a Barcelona). A més de participar a la mítica cursa i de disfrutar del seu indescriptible ambient, pasarem 5 nits a l´extraordinaria ciutat de Nova York disfrutant de la seva espectacularitat El preu del viatge és de 1.690 euros. Inclou els vols, les 5 nits d´hotel amb trasllats des de l´aeroport d´anada i tornada, l asistència de personal de Sportravel, el trasllat privat a la sortida de la marató, l´assegurança, una subscripció a la revista Sport Life i una jaqueta conmemorativa. No inclou les taxes (260 euros aprox.) ni el preu del dorsal (275 euros)| Pots trobar tota la informació a http://www.sportravel.es/NYC09.htm També al teléfon 93 496 95 51. Però recorda que les places són limitades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.