X Cursa Delta Prat-V Cursa Infantil

0
456

Exhibició de Sergio Enriquez al Prat amb rècord de la prova
Sergio Enriquez del Pratenc va guanyar a la seva ciutat el passat 30 de maig la 10ena. edició de la Delta Prat amb una magnifica marca certificada de 31:30. El pratenc va demostrar una vegada més el seu bo estat de forma aconseguint un magnífic temps, dos minuts per davant de César Miranda i Fernando Prieto, segon i tercer classificat, respectivament . La rapidesa del circuit va quedar palesa amb els comentaris de una gran majoria de corredors al finalitzar la prova. En dones, Montserrat Cinca de Santboi amb un discret 40:27 va guanyar per cinquena vegada al Prat. | Els corredors van tenir que patir molta calor que va estar compensada pels nombrosos ànims que la gent pratenca li va donar a tots els corredors pel pas pels carrers de la ciutat. Les curses infantils com aperitiu van tenir un gran èxit de participació. Un munt de nens i nenes van gaudir de una estona de gloria corrent per les pistes d’atletisme Moisès Llopart .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.