X Cursa Delta Prat-V Cursa Infantil

0
319

Exhibició de Sergio Enriquez al Prat amb rècord de la prova
Sergio Enriquez del Pratenc va guanyar a la seva ciutat el passat 30 de maig la 10ena. edició de la Delta Prat amb una magnifica marca certificada de 31:30. El pratenc va demostrar una vegada més el seu bo estat de forma aconseguint un magnífic temps, dos minuts per davant de César Miranda i Fernando Prieto, segon i tercer classificat, respectivament . La rapidesa del circuit va quedar palesa amb els comentaris de una gran majoria de corredors al finalitzar la prova. En dones, Montserrat Cinca de Santboi amb un discret 40:27 va guanyar per cinquena vegada al Prat. | Els corredors van tenir que patir molta calor que va estar compensada pels nombrosos ànims que la gent pratenca li va donar a tots els corredors pel pas pels carrers de la ciutat. Les curses infantils com aperitiu van tenir un gran èxit de participació. Un munt de nens i nenes van gaudir de una estona de gloria corrent per les pistes d’atletisme Moisès Llopart .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.