Revista Marathon Juny

0
486

A diferència de les darreres portades de la revista MARATHON, on apareixien grups capdavanters en plena lluita, la imatge de l’últim número de JUNY transmet encant i alegria. Alessandra Aguilar va corrent cap els fotògrafs segons després de rebre la banda de guanyadora de la Marató d’Hamburg. El seu encisador somriure ho diu tot… A més de dedicar-l’hi la portada, Marathon omple les primeres vuit pàgines amb una àmplia entrevista a aquesta atleta, que serà l’única representant espanyola a la marató femenina dels propers Mundials d’Atletisme de Berlín. | Les següents planes analitzen en profunditat l’equip espanyol de marató que competirà als referits Mundials a la capital d’Alemanya. Després, trobem la Marató de Londres. Seguidament, tenim l’apartat de comentaris de proves populars de ‘Casa Nostra’, amb la Cursa Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Montmeló, els 10 km de Cardedeu, la Cursa de Gironella-Casserres, la Mitja de Girona i la Mitja de Tàrrega, per acabar amb un especial de triatló amb comentaris d’Àngel Vinyeta. Entre d’altres, el darrer Campionat Ironcat i reportatges de la triatló del Prat, de Sitges i de Sant Feliu de Guíxols. Acabem, com sempre, amb els Flaixos Internacionals del nostre director, David Rubio, i unes polèmiques declaracions de Paul Tergat: “Ningú no farà mai la marató per sota de les dues hores”. A les pàgines centrals, com és habitual, el CALENDARI de les properes proves populars de JULIOL, on la nostra col·laboradora Alèxia ens ofereix més de 50 propostes diferents, amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Si tot això és del vostre grat però encara no sou subscriptors de la revista i hi esteu interessats, podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a revistamarathon@yahoo.es, o baixar-vos-la del lloc web revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.