ONZE MEDALLES PELS ATLETES D’ISS – L’Hospitalet ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTS DISPUTATS A PALAFRUGELL.

0
525

Millor marca nacional de l’any per Laia Forcadell en 400 metres tanques.
Bona actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet al Campionat de Catalunya Absolut disputat ahir dissabte al “l’Estadi Josep Pla Arbos” de Palafrugell. Malgrat que les dates no es poden considerar molt adients els riberencs van realitzar un gran paper general amb un total d’onze medalles i fins a vint – i – sis llocs de finalista.| L’olímpica Laia Forcadell va dominar per cinquena vegada consecutiva els 400 metres tanques, en una cursa on totes les atletes estaven lluny dels seus registres va aconseguir un registre de 58”59, millor marca nacional de la temporada que li garanteix la seva presència al Campionat d’Europa per Equips que es disputarà el proper mes de juny a Leiria (Portugal). Lídia Rodríguez s’ha convertit en una de les protagonistes de la temporada a l’aire lliure, en el seu debut en categoria absoluta va unir al títol de Campiona de Catalunya Absoluta de 10000 metres assolit el mes de març el de 5000 metres llisos d’ahir a una millor marca personal de 16’36”90, només superada per atletes africanes. La veterana Sonia Godall va acumular una medalla més al seu fantàstic palmarés, va estar sots – campiona de Catalunya en llançament del disc amb 49m67; també segona, però en el seu cas aconseguint la seva primera medalla a uns absoluts va ser Lídia Pons en llançament del martell on va superar a la seva companya d’ISS – L’Hospitalet, Laura Rey (tercera) per quaranta – sis centímetres, 50m78 per 50m32. Per la seva banda la júnior Ainara Acevedo va estar sots – campiona de Catalunya en 100 metres llisos amb 12”55 (millor marca personal). Terceres posicions per Oriol Bonet en 800 d’altíssim nivell amb 1’51”31, per Jordi Navarro en 110 metres tanques amb 15”22 (millor marca personal), per Carles Triadó en salt d’alçada amb 2m01, per Ricard Parellada en llançament de la javelina amb 60m69 i per “Jotas” Ortega que va assolir un nou rècord promesa d’ISS – L’Hospitalet en llançament del pes amb 16m40.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.