Clínic sobre sabatilles New Balance a Cerdanyola

0
368

El club de hockey de cerdanyola junto a New Balance prepara un Clínic de calzado para Running. Fecha: 12 de Junio 2009 Hora: 19:30 Lugar: Club Hockey Cerdanyola del Vallès *Zona esportiva Can Xarau* Adreça: C/ Camèlies, s/n Població: Cerdanyola del Vallés Codi postal: 08290 Telèfon: 93 592 15 51 Tardes| e-mail: atletisme@cerdanyolach.com *LOS PARTICIPANTES ENTRARÁN EN EL SORTEO DE UN PAR DE ZAPATILLAS NEW BALANCE * Es prega confirmació 1. Clínic dirigit a oferir una formació bàsica sobre 1. *PRESENTACIÓ. HISTÒRIA I EVOLUCIÓ DE NEW BALANCE.* 2. *EL PEU I LA TREPITJADA.* 1. Clínic dirigit a oferir una formació bàsica sobre : 1. *PRESENTACIÓ. HISTÒRIA I EVOLUCIÓ DE NEW BALANCE.* 2. *EL PEU I LA TREPITJADA.* 3. *EL RUNNING.* 4. *LA TECNOLOGIA DEL CALÇAT NB.* 5. *GAMMA DE PRODUCTES DESENVOLUPATS PER NEW BALANCE.* 6. Contingut : 7. *Història i Evolució de New Balance : *Origens i situació actual. 8. *El peu i la trepitjada : *Conceptes generals sobre els diferents tipus de peu i de trepitjada. 1. Tipus de peu (pla, amb arc,…) 2. Tipus de trepitjada : quina és la relació entre el tipus de peu i el tipus de trepitjada (pronació, supinació,…) 9. *El running :* 1. 1. *Tecnología de New Balance:* Quins dispositius tecnològics ha desenvolupat New Balance per a satisfer les necesitats dels diferents tipus de corredor en funció de : 1. Tipus de peu i de trepitjada. 2. Utilització de la sabatilla (entrenament-competició, asfalt-terra,…) 2. *Productes New Balance:* Explicació dels productes NB que podeu trobar a les botigues. 3. Mètode : Durada estimada de la xerrada: 1 hora aprox. Presentació oral amb suport de : 4. Text i imatges en format Powepoint. 5. Mostres físiques i desglosament de calçat i tecnologia. * *1. Categories dins dels running (descripció i característiques). 2. El·lecció de la sabatilla adecuada. 3. *LA TECNOLOGIA DEL CALÇAT NB.* 4. *GAMMA DE PRODUCTES DESENVOLUPATS PER NEW BALANCE.* 5. Contingut : 6. *Història i Evolució de New Balance : *Origens i situació actual. 7. *El peu i la trepitjada : *Conceptes generals sobre els diferents tipus de peu i de trepitjada. 1. Tipus de peu (pla, amb arc,…) 2. Tipus de trepitjada : quina és la relació entre el tipus de peu i el tipus de trepitjada (pronació, supinació,…) 8. *El running :* * *1. Categories dins dels running (descripció i característiques). 2. El·lecció de la sabatilla adecuada. 1. 1. *Tecnología de New Balance:* Quins dispositius tecnològics ha desenvolupat New Balance per a satisfer les necesitats dels diferents tipus de corredor en funció de : 1. Tipus de peu i de trepitjada. 2. Utilització de la sabatilla (entrenament-competició, asfalt-terra,…) 2. *Productes New Balance:* Explicació dels productes NB que podeu trobar a les botigues. 3. Mètode : Durada estimada de la xerrada: 1 hora aprox. Presentació oral amb suport de : 4. Text i imatges en format Powepoint. 5. Mostres físiques i desglosament de calçat i tecnologia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.