Clínic sobre sabatilles New Balance a Cerdanyola

0
581

El club de hockey de cerdanyola junto a New Balance prepara un Clínic de calzado para Running. Fecha: 12 de Junio 2009 Hora: 19:30 Lugar: Club Hockey Cerdanyola del Vallès *Zona esportiva Can Xarau* Adreça: C/ Camèlies, s/n Població: Cerdanyola del Vallés Codi postal: 08290 Telèfon: 93 592 15 51 Tardes| e-mail: atletisme@cerdanyolach.com *LOS PARTICIPANTES ENTRARÁN EN EL SORTEO DE UN PAR DE ZAPATILLAS NEW BALANCE * Es prega confirmació 1. Clínic dirigit a oferir una formació bàsica sobre 1. *PRESENTACIÓ. HISTÒRIA I EVOLUCIÓ DE NEW BALANCE.* 2. *EL PEU I LA TREPITJADA.* 1. Clínic dirigit a oferir una formació bàsica sobre : 1. *PRESENTACIÓ. HISTÒRIA I EVOLUCIÓ DE NEW BALANCE.* 2. *EL PEU I LA TREPITJADA.* 3. *EL RUNNING.* 4. *LA TECNOLOGIA DEL CALÇAT NB.* 5. *GAMMA DE PRODUCTES DESENVOLUPATS PER NEW BALANCE.* 6. Contingut : 7. *Història i Evolució de New Balance : *Origens i situació actual. 8. *El peu i la trepitjada : *Conceptes generals sobre els diferents tipus de peu i de trepitjada. 1. Tipus de peu (pla, amb arc,…) 2. Tipus de trepitjada : quina és la relació entre el tipus de peu i el tipus de trepitjada (pronació, supinació,…) 9. *El running :* 1. 1. *Tecnología de New Balance:* Quins dispositius tecnològics ha desenvolupat New Balance per a satisfer les necesitats dels diferents tipus de corredor en funció de : 1. Tipus de peu i de trepitjada. 2. Utilització de la sabatilla (entrenament-competició, asfalt-terra,…) 2. *Productes New Balance:* Explicació dels productes NB que podeu trobar a les botigues. 3. Mètode : Durada estimada de la xerrada: 1 hora aprox. Presentació oral amb suport de : 4. Text i imatges en format Powepoint. 5. Mostres físiques i desglosament de calçat i tecnologia. * *1. Categories dins dels running (descripció i característiques). 2. El·lecció de la sabatilla adecuada. 3. *LA TECNOLOGIA DEL CALÇAT NB.* 4. *GAMMA DE PRODUCTES DESENVOLUPATS PER NEW BALANCE.* 5. Contingut : 6. *Història i Evolució de New Balance : *Origens i situació actual. 7. *El peu i la trepitjada : *Conceptes generals sobre els diferents tipus de peu i de trepitjada. 1. Tipus de peu (pla, amb arc,…) 2. Tipus de trepitjada : quina és la relació entre el tipus de peu i el tipus de trepitjada (pronació, supinació,…) 8. *El running :* * *1. Categories dins dels running (descripció i característiques). 2. El·lecció de la sabatilla adecuada. 1. 1. *Tecnología de New Balance:* Quins dispositius tecnològics ha desenvolupat New Balance per a satisfer les necesitats dels diferents tipus de corredor en funció de : 1. Tipus de peu i de trepitjada. 2. Utilització de la sabatilla (entrenament-competició, asfalt-terra,…) 2. *Productes New Balance:* Explicació dels productes NB que podeu trobar a les botigues. 3. Mètode : Durada estimada de la xerrada: 1 hora aprox. Presentació oral amb suport de : 4. Text i imatges en format Powepoint. 5. Mostres físiques i desglosament de calçat i tecnologia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.