CAMPIONAT D\’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
489

Catalunya, Campiona en dones
El passat cap de setmana, 30 i 31 de maig, s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Alhama, Múrcia. L\’equip català femení s\’ha proclamat Campió d\’Espanya amb una gran superioritat sobre els altres equips. Destaca l\’actuació de Cristina Bàrcena que amb una marca de 5.852 punts, s\’ha quedat a només 8 punts del rècord d\’Espanya Absolut. Marta Miró també ha fet una gran actuació quedant en tercera posició amb 5.126 puts, i Tamara del Rio quarta amb 4.890 punts.| En homes, l\’equip català no ha pogut puntuar per equips ja que només ha finalitzat la prova Ferran Fontarnau que ha quedat cinquè amb 6.166 punts. Tot i que al completar la primera jornada, l\’equip de Catalunya anava en primera posició, però finalment Agustí Félix i Imanol Cardona no han pogut acabar el decatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.