Oson@ Corre Arranca amb força

0
635

Una gran expectació va envoltar la posada en escena de Osona Corre, una bona quantitat d’aficionats i amics de l’atletisme de fons es van aplegar a la sala central del Temple Romà de Vic. La Presentació va anar a càrrec de Montse Solà, Presidenta del Club atlètic Vic, que va donar les gràcies a tots els assistents i a la premsa, i va deixar pal·les la il·lusió que li fa presentar aquest nou projecte novedós, que vol ajuntar una cosa tant clàssica com es l’atletisme i el córrer amb una cosa tant nova com son les tecnologies de la informació. Seguidament va agafar la Paraula Victor Vilalta, vicepresident del C.A. Vic i coordinador de Osona corre qui va explicar els detalls de com funcionarà aquesta nova plataforma.| En Victor va dir que Osona corre vol aplegar tot un conjunt de corredors que practiquen habitualment el “ Running”, i ho solen fer sempre en solitari. A través del nou bloc de osonacorre.cat s’intentarà fer interactuar aquests diferents practicants per fomentar l’intercanvi de comunicació entre ells. Paral·lelament s’ha creat una pàgina web corrercorrer.com que vol ser un portal de informació, sobre com practicar de una manera sana i equilibrada l’atletisme. Allà s’hi abocaran continguts sobre fisioteràpia, podologia, psicologia esportiva, higiene i salut, dietètica i nutrició i també consells i taules d’entrenaments per a diferents especialitats. El portal contarà amb col·laboradors especialitzats i qual.lificats tant de la nostra comarca com de fora. Corrercorrer.com informarà sobre el mon del córrer en general, aplegarà notícies de tots els àmbits, tant local com regional, com nacional, com internacional. Intentarem fer un repàs de tot lo important i significatiu del mon del córrer. Vilalta va remarcar que Osona corre vol aglutinar a tothom qui vulgui, independentment del Club esportiu al que pertanyi, i a la especialitat que practiqui. Hi ha una gran quantitat d’entrenament de les diferents especialitats que es poden practicar conjuntament en una gran part. Es va parlar que per tal de cobrir el manteniment d’aquests serveis d’aquestes plataformes, les quotes seran de 5€ mensuals o de 13,24 € en cas de ser també usuaris de les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de Vic. Uns diners que es veuran recompensats de seguida, ja que el col·lectiu osona corre s’organitzarà també com a central de compres a fi de oferir preus molt interessants amb productes i articles enfocats a la pràctica d’aquesta activitat. S’organitzaran Viatges i sortides a diferents curses fora del nostre territori, com maratons estrangeres, tipus Londres, Berlin, Rotterdam, Boston, NY, o el què es plantegi des de el grup. També es podrán tramitar inscripcions a les diferents curses des de la secretaria del Club Atlètic Vic. Es va parlar també que des de Osona corre s’ha activat la organització de dues curses de gran envergadura que es faran aquest mateix any a Vic, una la primera serà la Cursa de Muntanya de Vic, que s’organitzarà conjuntament el Club atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic i que es farà el proper 20 de Setembre. La segona cursa serà la I Eco Mitja Marató OSONA CORRE, que es farà a finals d’any el dia 20 de Desembre. Seguidament va parlar Eduard Comerma President de la Unió Excursionista de Vic, que va dir sentir-se satisfet de formalitzar l’acord de col·laboració amb el Club atlètic Vic, que ha fet unificar a les dues entitats a través de l’equip de curses de muntanya que porta el nom de les dues entitats, i que treballaran amb força i il·lusió per fer una bona cursa de Muntanya. Finalment va agafar la paraula Josep Maria Antentas Vicepresident de la federació Catalana d’Atletisme i Responsable de l’àrea de fons de la Federació, que va felicitar al Club Atlètic Vic per aquesta iniciativa i va dir que cap club d’atletisme ha sabut aprofitar el potencial que sortia del “running”, i que ell fa anys que diu que els clubs d’atletisme s’hi han de involucrar. Seguidament hi va haver una ronda de preguntes, i es va acabar l’acte amb una degustació de pastes i un brindis de Cava per celebrar la inauguració de Osona Corre i desitjar èxit al nou grup.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.