Les curses prenen els barris de barcelona

0
516

Nou Barris celebra, en el marc de la festa major, una cursa popular i una caminada, i les Corts organitza curses per a federats, i per categories, d\’un quilòmetre Aquest cap de setmana, dues curses populars de barri seran les protagonistes atlètiques absolutes. Aquest diumenge, 31, Nou Barris i les Corts viuran un matí ben atlètic. Nou Barris celebra, en el marc de la festa major, una cursa popular i una caminada, i les Corts organitza curses per a federats, i per categories, d\’un quilòmetre Aquest cap de setmana, dues curses populars de barri seran les protagonistes atlètiques absolutes. I és que diumenge, 31 de maig, tindrà lloc la clàssica Cursa Popular de Nou Barris, que enguany arriba a la 23a edició, així com també el 6è \”Quilòmetre de les Corts\”. L’emblemàtica Cursa Popular, que va acompanyada de la 5a edició de la Caminada de Nou Barris, té lloc, com és habitual, en el marc de la festa major. Aquesta cursa de 10 quilòmetres, que inclou les categories de promoció (infantil) i adaptada, així com la caminada, començaran a les nou del matí a la plaça Major de Nou Barris, i es farà un recorregut per diversos carrers del districte barceloní.| D\’altra banda, i a l’altra punta de Barcelona, a partir de les onze del matí tindrà lloc la 6a edició de la cursa “Quilòmetre de les Corts”, en què es recorrerà la travessera de Gràcia, en el seu tram entre els carrers Numància i Vallespir. La prova està formada per vuit curses, corresponents a les diferents categories, i totes són d’una distància d’un quilòmetre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.