X Cursa Delta Prat-V Cursa Infantil

0
354

Els potablava us esperem al Prat el proper dissabte
Els \”runners\” del Prat us esperem el pròxim dissabte per gaudir de una gran tarda de atletisme. A partir de les 19 hores començarà la prova de 10 km, la mes plana i ràpida de Catalunya, totalment homologada per la Federació on hi podeu aconseguir una molt bona marca. | Abans, a les 18’30 farem tres curses infantils de 400, 1000 i 1400 metres per que tota la família pugui gaudir d’aquesta festa. Al final i dintre del repartiment de premis, tenim obsequis que sortejarem entre tots els corredors que ens han facilitat les cases col•laboradores com Asics, Segura Viudes, Carrefour, etc… La sortida i arribada serà a les Pista d’Atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier. Per més informació e inscripcions a les pàgines de www.pratencaa.org o www.atletisme.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.