X Cursa Delta Prat-V Cursa Infantil

0
432

Els potablava us esperem al Prat el proper dissabte
Els \”runners\” del Prat us esperem el pròxim dissabte per gaudir de una gran tarda de atletisme. A partir de les 19 hores començarà la prova de 10 km, la mes plana i ràpida de Catalunya, totalment homologada per la Federació on hi podeu aconseguir una molt bona marca. | Abans, a les 18’30 farem tres curses infantils de 400, 1000 i 1400 metres per que tota la família pugui gaudir d’aquesta festa. Al final i dintre del repartiment de premis, tenim obsequis que sortejarem entre tots els corredors que ens han facilitat les cases col•laboradores com Asics, Segura Viudes, Carrefour, etc… La sortida i arribada serà a les Pista d’Atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier. Per més informació e inscripcions a les pàgines de www.pratencaa.org o www.atletisme.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.