CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ (Jornada prèvia)

0
381

El passat dissabte 23 de maig, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat. Amb una important participació s\’ha viscut una bona jornada d\’atletisme de promoció. La final se celebrarà els propers 13 i 14 de juny a Terrassa, on participaran les setze millors marques per categoria i prova, excepte als concursos i a la prova dels 1000 metres que seran dotze.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.