XVI MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
483

Arturo Casado i Nuria Fernández es coronen a l’edició d’aquest any
El madrileny Arturo Casado, amb un temps de 4’16’’, i la mantxega, Nuria Fernández, amb 4’53’’, es van proclamar campions de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que aquest any va arribar a la seva setzena edició. Els dos atletes van inscriure per segona vegada el seu nom al palmarès de la prova, mentre que el primer va aconseguir el títol per segon cop consecutiu després de guanyar el 2008. | Arturo Casado va mantenir el ritme que va marcar Francisco España en les tres primeres voltes en les que el portugués Rui Silva es va mantenir tercer. La carrera es va decidir a la darrera volta i en els metres finals de la cursa en la que Arturo Casado va saber aguantar a Álvaro Rodríguez i Rui Silva a l’arribada. A la categoría femenina, la guanyadora fou Nuria Fernández, amb un temps de 4’53’’. L’atleta de Nike Internacional va aconseguir d’aquesta manera la segona victòria a la Milla Internacional Ciutat de Cornellà després del triomf l’any 2002. Tanmateix, Núria Fernández no va poder millorar el rècord de la prova que manté en 4’44’’. A la segona posició va fintalitzar l’aragonesa Isabel Macías (Bidezabal), amb un registre de 4’55’’, mentre que el tercer lloc va ser per la santanderina Margarita Fuentes Pila (Valencia Terra i Mar). Des del principi i fins a la conclusió de la cursa el ritme el va marcar Núria Fernández que va pasar en totes les voltes en el primer lloc. Isabel Macías fou la única atleta a aguantar el ritme de la mantxega encara que finalment dos segons la va separar el primer lloc. Una vegada més, la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona va aplegar els millors atletes nacionals i internacionals més destacats i va a tornar a demostrar el per què està considerada en els darrers cinc anys com la millor Milla nacional. Més de 1.300 participants van pendre part en les diferents curses populars. ELS RESULTATS INTERNACIONAL MASCULINA 1.- Arturo Casado (CA Adidas) 4’16’’ 2.- Álvaro Rodríguez (Nike Internacional) 4’16’’ 3.- Rui Silva (Sporting Lisboa) 4’17’’ 4.- Jesús España (A. Valdemoro) 4’17’’ 5.- Carles Castillejo (Puma Chapín) 4’17’’ 6.- Víctor Montaner (FC Barcelona) 4’18’’ 7.- Francisco España (A. Valdemoro) 4’19’’ 8.- Reyes Estévez (Nike Internacional) 4’19’’ 9.- Eliso Martín (Hinaco Monzón) 4’20’’ 10.- Sergio Sánchez (FC Barcelona) 4’24’’ 11.- Miguel Quesada (JA Sabadell) 4’25’’ 12.- José Luis Blanco (LA Sansi) 4’26’’ 13.- Álvaro Fernández (Nerja) 4’31’’ INTERNACIONAL FEMENINA 1.- Núria Fernández (Nike Internacional) 4’53’’ 2.- Isabel Macías (Bidezabal) 4’55’’ 3.- Margarita Fuentes Pila (Valencia TyM) 4’58’’ 4.- Eva Arias (Valencia TyM) 5’00’’ 5.- Elian Périz (Hinaco Monzón) 5’01’’ 6.- Rosa Morató (Valencia TyM) 5’02’’ 7.- Judith Pla (FC Barcelona) 5’03’’ 8.- Teresa Urbina (A. Extremadura) 5’04’’ 9.- Núria Puig (FC Barcelona) 5’13’’ 10.- Beatriz Antolín (FC Barcelona) 5’22’’ DECLARACIONS GUANYADORS NURIA FERNÁNDEZ “He sortit per animar la cursa i intentar batre el rècord de la Milla de Cornellà. La meva intenció era guanyar la carrera i per això vaig apostar per una prova forta ja que al final em podien sorpendre les meves rivals”. ARTURO CASADO “Estic molt content ja que he aconseguit el meu segon títol consecutiu en una de les proves més importants d’Espanya. Els rivals han estat molt durs i l’arribada ha estat a l’sprint on m’han acompanyat les forces”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.