MARIA AZNAR, D’ISS – L’Hospitalet, ASSOLEIX LA MÍNIMA PEL MUNDIAL JUVENIL A BENICARLÓ

0
519

L’atleta juvenil d’ISS – L’Hospitalet, Maria Aznar, ha tornat a competir amb força, després d’un any i mig lesionada està demostrant el seu gran talent i recuperant les fantàstiques sensacions que sempre havia mostrat a la pista des de petita. Dissabte passat a Benicarló, durant la disputa del Criterium Sub’17 va aconseguir la marca mínima de participació pels Campionats del Món Juvenils que tindran lloc a Bressanone (Itàlia) des de el 8 al 12 de juliol. Maria Aznar va estar segona a la prova de 100 metres tanques amb uns magnífics 14”22 (rècord de l’entitat) millorant en trenta-vuit centèssimes la seva millor marca personal. Aquest registre li permetrà representar a Catalunya la propera setmana a la selecció catalana al Campionat d’Espanya de Federacions que tindrà lloc a Avilés.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.