MARIA AZNAR, D’ISS – L’Hospitalet, ASSOLEIX LA MÍNIMA PEL MUNDIAL JUVENIL A BENICARLÓ

0
314

L’atleta juvenil d’ISS – L’Hospitalet, Maria Aznar, ha tornat a competir amb força, després d’un any i mig lesionada està demostrant el seu gran talent i recuperant les fantàstiques sensacions que sempre havia mostrat a la pista des de petita. Dissabte passat a Benicarló, durant la disputa del Criterium Sub’17 va aconseguir la marca mínima de participació pels Campionats del Món Juvenils que tindran lloc a Bressanone (Itàlia) des de el 8 al 12 de juliol. Maria Aznar va estar segona a la prova de 100 metres tanques amb uns magnífics 14”22 (rècord de l’entitat) millorant en trenta-vuit centèssimes la seva millor marca personal. Aquest registre li permetrà representar a Catalunya la propera setmana a la selecció catalana al Campionat d’Espanya de Federacions que tindrà lloc a Avilés.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.