COPA D\’EUROPA DE MARXA_: Maria Vasco, primera, J.A. Garcia Gragado, segon

0
513

Aquest diumenge s\’ha celebrat la vuitena edició de la Copa d\’Europa de Marxa Atlètica a Metz, França. Els atletes catalans han aconseguit una extraordinària actuació en aquest campionat continental per equips. Maria Vasco s\’ha emportat la victòria dels 20 km marxa amb un temps de 1h32\’53 i amb aquest triomf augmenta el seu extraordinari historial amb una prova de gran prestigi. Per la seva part, Beatriz Pascual ha entrat en una magnifica sisena posició amb un temps de 1h35\’28. Amb aquestes actuacions, les atletes catalanes han contribuït de manera especial per a aconseguit el subcampionat continental per a l\’equip espanyol.| En homes, Jesús Ángel García Bragado s\’ha classificat en segona posició amb un temps de 3h46\’27, essent també el millor resultat de l\’equip espanyol que també ha aconseguit la segona posició de l\’europeu. L\’altre participant català, l\’atleta de categoria júnior Francisco Yuste s\’ha classificat en la vint-i-sisena posició amb un temps de 46\’11 als 10 km.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.