Tot a punt per a la Cursa de El Corte Inglés

0
378

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà el tret de sortida a la popular cursa atlètica, que aquest diumenge 24 de maig celebrarà la seva 31a edició Aquest diumenge 24 de maig, a les 9.30 hores, tindrà lloc la 31a edició de la Cursa de El Corte Inglés, la cursa més multitudinària de la ciutat L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, acompanyat pel delegat d’Esports, Pere Alcober, donarà el tret de sortida als corredors al punt de sortida, situat a la plaça de Catalunya, a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Ronda Sant Pere. La prova atlètica recorrerà, com és habitual, les principals vies del centre de la ciutat, i part de la muntanya de Montjuïc, i acabarà de nou a la plaça de Catalunya, al punt on acaba el carrer Pelai. El recorregut d’aquesta edició, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, tindrà una longitud de 10,934 quilòmetres. La cursa, oberta a la participació de tothom, tant a experts atletes, que disposin de xip de cronometratge, com a corredors i corredores de caràcter popular i que participin sense xip, s’ha de realitzar en un temps màxim de dues hores i trenta minuts. El lliurament de premis als tres primers classificats en les categories masculina i femenina, seran entregats per l’alcalde de Barcelona a les 10.10 hores al punt d’arribada. Com ja és habitual, la prova atlètica participa de manera solidària en un entitat. En aquesta edició, col·laborarà amb la Fundació Catalana Síndrome de Down.| La Cursa El Corte Inglés va ser una pionera en les curses atlètiques populars quan va convocar al 1979 la primera edició. Des d\’aleshores, aquesta cursa ha gaudit d\’una gran popularitat, i s\’ha convertit en tot un referent mundial de l\’atletisme popular, amb acumulació de diversos records Guiness gràcies a la seva espectacular participació. La passada edició va comptar amb 54.795 participants i va convertir-se en la prova atlètica més gran de tot Europa, superant a la mítica Stramilano italiana. Enguany es podria igualar, i fins i tot, superar aquesta espectacular xifra.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.