XVI MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLA GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
489

EL DUEL ENTRE RUI SILVA I DIEGO RUIZ, PLAT FORT DE L’EDICIÓ D’ENGUANY DE LA XVI MILLA CIUTAT DE CORNELLÀ
El portuguès, campió d’Europa en pista coberta dels 1.500 m a Turí, i el burgalès, que va finalitzar segon, tornaran a reeditar la final continental Núria Fernández, Rosa Morató i Margarita Fuentes Pila encapçalen un cartell de luxe a la prova internacional femenina Cornellà de Llobregat tornarà a ser escenari d’una de les proves atlètiques més importants del calendari nacional i internacional. El dissabte 23 de maig se celebrarà la Milla In¬ternacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la seva setzena edició. La prova tornarà a contar amb les principals figures del món de l’atletisme, que garantirà un gran espectacle. | La reedició del duel que van mantenir a la final dels 1.500 metres al Campionat d’Europa en pista coberta el portuguès Rui Silva (Sporting Lisboa) i el burgalès Diego Ruiz (UBU-Caja de Burgos), centrarà l’interès de la prova internacional masculina que aplegarà destacats atletes nacionals. La resta de participants seran els següents: Antonio Casado (Madrid, CA Adidas), Jesús España (Madrid, Amigos Valdemoro), Sergio Sánchez (Lleó, FC Barcelona), Manuel Olmedo (Sevilla, FC Barcelona), Reyes Estévez (Cornellà de Llobregat, Nike Internacional), Jose Luis Blanco (Lloret de Mar –Girona-, La Sansi), Miguel Quesada (Sabadell –Barcelona-, JA Sabadell), Álvaro Fernández (Nerja –Màlaga-, Cueva de Nerja), Álvaro Rodríguez (Valladolid, Nike Internacional), Francisco España (Madrid, Amigos Valdemoro) i Víctor Montaner (Igualada, FC Barcelona). | A la prova internacional femenina Núria Fernández (Suïssa, Nike Internacional), Rosa Morató (Navarcles –Barcelona-, València Terra i Mar), guanyadora de la Milla 2008, i Margarita Fuentes Pila (Santander, València Terra i Mar) encapçalen un cartell de luxe. Mentre, les atletes que participaran a la categoria femenina seran: Eva Arias (Barcelona, València Terra i Mar), Isabel Macías (Saragossa, At. Bidezabal), Judith Pla (Barcelona, FCBarcelona), Elian Périz (Monzó, Hinaco Monzón), Beatriz Antolín (Palència, FC Barcelona), Maria Teresa Urbina (Càceres, At. Extremadura), Lídia Rodríguez (Sabadell –Barcelona-, ISS L’Hospitalet) i Núria Puig (Barcelona, FC Barcelona). Cursa popular La XVI Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona es dividirà en vuit categories diferents –masculina i femenina a més de la de transplantats i invidents (se celebra per segon any consecutiu). L’organització, que té previst la participació de més de 600 atletes, vol que la prova no sigui només competitiva amb les dues proves internacionals sinó alhora tingui un valor popular i de participació de la ciutadania, i per això està oberta a tothom. La distància establerta serà diferent en funció de l’edat dels participants. Les infantils femenines seran les qui obriran la Milla a les 17.00 h fins arribar a les 17.45 h, on es disputarà la Milla Internacional tant femenina com masculina. La categoria absolut masculí tancarà a les 20.25 h l’edició d’aquest any. L’escenari i rècords L’escenari-circuit de la XVI Milla Inter¬na¬cional –homologat i certificat pel Col·legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme- tornarà a ser a l\’avinguda de la República Argentina. Un lloc ideal perquè es puguin aconseguir excel·lents marques en totes les categories i poder batre el rècord de la prova internacional. Cal recordar que Reyes Estévez és l’actual posseïdor del millor registre en les quinze edicions que s’han celebrat amb un temps de 4’07’’ (2002), mentre que en categoria femenina l’actual rècord el va aconseguir Núria Fermández també l’any 2002 amb un registre de 4’44’’. Millor Milla d’Espanya Per cinquè any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com la millor Milla de totes que s’organitzen a l’Estat. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings. Nova Web de la Milla Una de les novetats enguany de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona és la creació d’una web pròpia (www.lamilladecornella.cat). En el portal hi ha una àmplia informació de la prova atlètica: formulari d’inscripció, el Racó de l’Atleta (pla d’entrenament, nutrició, equipament, lesions, etc), àlbum de fotos, la milla TV (es podran veure totes les curses al poc temps de la seva finalització), el Joc de la Milla (un joc d’entreteniment), resultats, patrocinadors, notes de premsa i descàrregues (fons de pantalla, el tríptic, pòster, etc). Una excel·lent eina per tots aquells que vulguin estar al dia de la prova més important del calendari nacional. Inscripcions Ja es poden formalitzar les inscripcions en les diferents categories. Els punts d’inscripcions són els següents: oficines del club Cornellà Atlètic (Estadi Municipal, tel. 933778501), J’Arribu (Marcelino Menéndez Pelayo, 2, tel. 933770902), al departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà (tel. 933775454) i també al Llobregat Centre Comercial (Carretera d’Esplugues, 1-19, tel. 934741918). Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer també per internet fins dimecres dia 20 a les 15 hores (www.lamilladecornella.cat i www.cornellaweb.com). Així mateix, s’admetran inscripcions el mateix dia fins a 30 minuts abans de començar la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.