IV MEETING CATALÀ DE VETERANES I VETERANS I FINAL ESCOLAR D’ATLETISME

0
2552

23 de maig del 2009 – ESTADI MUNICIPAL DE CAN DRAGÓ DE BARCELONA
: Barcelona Atletisme, Poppyteam Atletisme i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), amb el vistiplau de la Federació Catalana d\’Atletisme, el control del Col·legi de Jutges de la FCA i la col·laboració d’EUROPOLIS, organitzen el dissabte 23 de maig “ATLETISME BARCELONA 2010: IV MEETING CATALÀ DE VETERANES I VETERANS i I FINAL ESCOLAR D’ATLETISME”, a l\’Estadi Municipal de Can Dragó de Barcelona.
Llista provisionals d\’inscrits al Meeting.| Art. 2n: Al Meeting podran participar tots els atletes veterans (homes i dones que el 23 de maig de 2009 tinguin 35 anys complerts) posseïdors de llicència federativa. Els atletes podran competir en tres proves. A la Final Escolar podran participar els atletes nascuts entre 1992 i 2002, com a màxim en dues proves, sempre que s’acompleixin alguns dels criteris següents: – Haver participat en una o dues proves d’atletisme organitzades pel CEEB. – Ser fills d’atletes veterans que participin al Meeting. – Haver participat a la Challenge de Cros Escolar Barcelona Ciutat. Només quan hi hagi vacants en les proves es podran inscriure atletes de les edats esmentades que no compleixin aquests requeriments, tot satisfent un import de 2 Euros per atleta (que inclou assegurança) i que es podrà fer efectiu tant al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona els dies previs a la competició, com el dia de la prova en recollir el dorsal. A la Final Escolar està limitada la participació en: – 24 atletes per sexe i categoria en les proves de velocitat. – 18 atletes per sexe i categoria en les proves de 800 m.ll., 400 m.ll. i Salt de Llargada. – 12 atletes por sexe i categoria en les proves de Salt d’Alçada i Llançaments (pilota i pes). A la prova d’eliminació popular podran participar els majors de 14 anys, fins a un màxim de 50 atletes inscrits. Les inscripcions hauran d’arribar a la web www.bcnatletisme.cat abans de les 24:00 hores del dimarts 19 de maig. Els atletes s’hauran d’inscriure amb nom i cognoms, categoria, data de naixement, edat el dia de la prova, club/entitat/escola, millor marca de la temporada i llicència (només en el cas dels veterans). No s’admetran canvis en les llistes de participació ni inscripcions fora de termini. Art. 3r: Les proves seran les següents: VETERANS: HOMES DONES 100 metres llisos 100 metres llisos 200 metres llisos 200 metres llisos 800 metres llisos 800 metres llisos 1500 metres llisos 1500 metres llisos 5000 metres llisos 5000 metres llisos 5 km marxa 5 km marxa Salt de Llargada Salt de Llargada Salt d’Alçada Salt d’Alçada Salt de Perxa — Llançament de Pes Llançament de Pes Llançament de Disc — ESCOLARS: CATEGORIA 1 (2000, 2001, 2002): Salt de Llargada, Llançament de Pilota, 60 metres llisos i 400 metres llisos. CATEGORIA 2 (1997, 1998, 1999): Salt de Llargada, Salt d’Alçada, Llançament de Pes, 80 metres llisos i 800 metres llisos. CATEGORIA 3 (1992-1996): Salt de Llargada, Salt d’Alçada, Llançament de Pes, 100 metres llisos i 800 metres llisos. PROVA D’ELIMINACIÓ POPULAR: es faran un total de 8 voltes a la pista. A cada volta, els primers 200 metres seran a un ritme lent controlat, i els últims 200 metres a ritme lliure. S’eliminaran els 5 atletes que arribin en última posició per volta. Art. 4t: Particularitats No es podrà participar en més d’una prova de major o igual distància a 800 metres. En el salt de llargada del Meeting hi haurà dues taules de batuda: la més curta i la més llarga de les sol·licitades. La prova de 5 km marxa femenina i masculina es farà al mateix temps i pel carrer 5. Art. 5è: Uniformitat Els atletes participants ho faran amb l’uniforme oficial del seu club. Els atletes independents utilitzaran una indumentària sense publicitat. Els atletes que no respectin aquesta normativa no seran autoritzats a participar. Art. 6è: Classificacions Les classificacions s’establiran segons la Taula de Puntuació per Atletes Veterans de la RFEA amb una única classificació per homes i una altre per dones per prova. Art. 7è: Confirmació i accés a la pista Els atletes del Meeting confirmaran la prova i recolliran els dorsals fins a 60 minuts abans del seu inici, tot ensenyant la documentació (DNI o fitxa federativa). Els atletes de la Final Escolar i de la Prova d’eliminació popular podran recollir el seu dorsal fins a 30 minuts abans de l’inici de la seva prova. La Cambra de Requeriments s’obrirà pel Meeting 20 minuts abans del començament d’una cursa, 40 minuts abans en les proves de llançaments, i 35 minuts abans en les proves de salts. A la Cambra el Jutge comprovarà la identitat de l’atleta (tots els atletes hauran de presentar també a la Cambra la llicència i el DNI). La Cambra de Requeriments estarà oberta 10 minuts, i no es podrà abandonar fins que es faci la presentació de la prova, moment en què els atletes accediran a la pista des d’aquesta. No es permetrà escalfar a la pista ni estar-hi si no és per a participar. A la Final Escolar i en la Prova d’eliminació popular, els atletes hauran d’estar a la Cambra de Requeriments 20 minuts abans de la seva prova, sigui cursa o concurs. No es podrà abandonar fins que es faci la presentació de la prova, moment en què els atletes accediran a la pista des d’aquesta. Art. 8è: Exclusions L’atleta que no reculli el dorsal en el termini establert o que no s’incorpori a la seva prova des de Cambra de Requeriments serà exclòs automàticament. Art. 9è: Retirada de dorsals A la secretaria de la competició a partir de les 15:30 hores del dia de la prova, juntament amb el DNI o Llicència Federativa en les proves d’adults.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.