III Milla Urbana Terrassa Centre

0
347

31-5-2009 1609m Plaça Vella-Terrassa
La Unió Atlètica Terrassa, amb la col•laboració de l’ Ajuntament de Terrassa i la FCA, organitza la III Milla Urbana Terrassa Centre, diumenge 31 de maig de 2009. La sortida i l’ arribada és a la Plaça Vella, a partir de les 10:30 h del matí fins a les 13 h, moment on es realitzarà el lliurament de Premis. La Milla completa són 3 voltes al circuit homologat per la FCA, excepte a les curses dels Barrufets, Benjamins i Alevins amb distàncies més petites de 1609 m.. La jornada inclou 13 curses diferents segons les categories dels corredors i corredores.| Les inscripcions gratuïtes es fan a: Personalment: Esports Kañera c/ Sometent Català 118 California Sports c/ Lepanto 209 Per correu: Unió Atlètica Terrassa c / Badalona 4 08223 Terrassa Per Fax: 93 786 49 91 Per e-mail: milla@unioatleticaterrassa.cat Nota: No s’ admetran insripcions per telèfon

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.