CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ (Jornada prèvia)

0
316

El proper dissabte 23 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, i s\’esperen més de tres mil participacions. Es classificaran per a la Jornada Final, que se celebrarà els propers 13 i 14 de juny a Terrassa, les setze millors marques per categoria i prova, excepte als concursos i a la prova dels 1000 metres que seran dotze.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.