UNA ULTRAMARATONIANA GREGA RESIDENT A BARCELONA CORRERÀ 2010 QUILÒMETRES PER PROMOCIONAR BARCELONA 2010

0
505

Alexandra Panayotou sortirà de l’Estadi Olímpic Lluís Companys el dia 6 de juny i recorrerà mitja Espanya en un mes amb el logotip i la mascota de B10 a sobre seu
L’atleta grega resident a Barcelona Alexandra Panayotou recorrerà exactament 2010 quilòmetres per mitja Espanya per promocionar el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. L’aventura començarà el 6 de juny a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Panayotou, ultramaratoniana amb diversos desafiaments d’aquest tipus a les seves esquenes, correrà cada dia una mitjana de 70 quilòmetres per tornar a Barcelona un mes després, el 6 de juliol. Els diumenges, el seu dia de descans, “només” correrà 30 quilòmetres.| L’atleta grega d’origen irlandès, amb un currículum molt destacat com a ultramaratoniana i una millor marca a la marató de 2:48 aconseguida a Barcelona fa cinc anys, lluirà el logotip de Barcelona 2010 i portarà a la seva motxilla una mascota de l’esdeveniment. Panayotou hi serà acompanyada d’un equip mínim de dues persones que cuidaran de tota la logística, ja que quan finalitzi cada dia de marxa haurà d’aprofitar molt bé el temps per reposar-se de l’esforç. Panayotou ha realitzat anteriorment dos projectes similars, tot i que de dimensions més reduïdes. Un va ser per la promoció de la Marató de Barcelona. Va sortir de Palafrugell, al mateix escenari on es va disputar la primera marató fa més de 30 anys, i va acabar a Barcelona justament al moment al qual s’iniciava la Marató de Barcelona d’aquest any, que va acabar amb un temps de 4:27.15 després de 180 quilòmetres ja fets. En total, 220 i un temps de 34 hores sense aturar-se. La seva altra experiència, l’any passat, va ser encara més gran. Va consistir en recórrer la distància| existent entre Barcelona i Santiago de Compostela en 21 dies. En total, 1.208 quilòmetres a base de 60 quilòmetres cada jornada. Entusiasta de les curses en ruta que se celebren a tot Catalunya, Panayotou, que actualment resideix a Sant Vicenç de Montalt, assegura trobar-se preparada per afrontar aquest gran desafiament que la portarà per 12 capitals de província en una aventura d’alt risc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.