XVI MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
617

JESÚS ESPAÑA I ÁLVARO RODRÍGUEZ HAN CONFIRMAT LA SEVA PRESÈNCIA A LA PROVA CORNELLANENCA – ROSA MORATÓ, GUANYADORA DE L’EDICIÓ DE L’ANY PASSAT, TAMPOC ES PERDRÀ AQUESTA IMPORTANT CITA ESPORTIVA
El Cornellà Atlètic ha confirmat nous atletes que participaran a la XVI Milla Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona que se celebrarà el pròxim 23 de maig. El madrileny Jesús España (Amigos Valdemoro), guanyador de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà l’any 2005 pendrà part de l’edició d’enguany de la prova. Cal recordar que España va ser tercer al Campionat d’Europa en pista cobera dels 3.000 metres a Turí el 2009 i campió d’Europa dels 5.000 metres l’any 2006. També estarà present el vallisoletà Álvaro Rodríguez (Nike Internacional), setè al Campionat d’Europa indoor en el 1.500 metres el 2009. | A la categoria femenina, l’atleta de Navarcles Rosa Morató (València Terra i Mar), guanyadora l’any passat de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà i actual campiona d’Espanya de cros, buscarà el seu segon títol en aquesta prestigiosa cita esportiva. Isabel Macías (Bidezabal) tampoc es perdrà la cita. L’aragonesa va assolir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya en pista coberta del 1.500 metres aquest any. A més, la palentina Beatriz Antolín (FC Barcelona), cinquena al Campionat d’Espanya indoor en el 800 metres el 2009, també s’ha inscrit a la prova cornellanenca. Presentació Demà dijous, a partir de les 12.00 hores, tindrà lloc l’acte de presentació de la XVI Milla Internacional Ciutat de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona. L’escenari escollit tornarà a ser l’Hotel NH del municipi del Baix Llobregat. A l’acte assitiran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, José Manuel Parrado; el Diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs; el president del Cornellà Atlètic, Daniel Álvarez; un representant de la Federació Catalana d’Atletisme; dos atletes –masculí i femení- que participaran a la prova internacional, i Ramon Salesa en representació de Caixa Penedès, principal patrocinador d’aquest esdeveniment esportiu. Inscripcions Ja es poden formalitzar les inscripcions en les diferents categories. Els punts d’inscripcions són els següents: oficines del club Cornellà Atlètic (Estadi Municipal, tel. 933778501), J’Arribu (Marcelino Menéndez Pelayo, 2, tel. 933770902), al departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà (tel. 933775454) i també al Llobregat Centre Comercial (Carretera d’Esplugues, 1-19, tel. 934741918). Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer també per internet fins dimecres dia 20 a les 15 hores (www.lamilladecornella.cat i www.cornellaweb.com). Així mateix, s’admetran inscripcions el mateix dia fins a 30 minuts abans de començar la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.