VERONICA CAMPBELL-BROWN ENCAPÇALARÀ LA LLISTA D´ESTRELLES DEL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA 2009

0
462

La campiona olímpica de 200 metres, la jamaicana Veronica Campbell-Brown serà una de les grans estrelles del Míting Ciutat de Barcelona d’aquest any. L’atleta de Trelawny ja va ser una de les grans destacades de la reunió de Montjuïc de l’any passat, on va aconseguir la millor marca femenina amb un crono en 200 metres de 21.98 que va suposar un nou rècord del Míting. Campbell-Brown farà la mateixa distància, els 200 metres. El Míting es celebrarà el dia 25 de juliol a l’estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc i comptarà amb 18 disciplines, nou en categoria masculina i nou en la femenina. La reunió és, al costat del Campionat d\’Espanya, una de les proves test de cara al Campionat d\’Europa d\’Atletisme Barcelona 2010 . Els propers dies s’aniran concretant no només la llista d’adversàries de la velocista jamaicana, sinó la de les principals figures de la reunió.| Amb quatre medalles d’or olímpiques, les dues d’Atenes i les dues de Pequín, l’actual campiona del món dels 100 metres, títol que va aconseguir a Osaka fa dos anys, és una de les atletes amb més reputació. L’estiu passat va triomfar als 200 metres i amb les seves companyes, al relleu 4×100 metres. Jamaica va vèncer en cinc de les proves de velocitat del programa olímpic a Pequín 2008. Carmelita Jeter, d’Estats Units, és pel moment la millor marquista mundial de la temporada amb els 22.59 aconseguits a Los Angeles a l’abril. Campbell-Brown, que no ha competit encara durant l\’any 2009, està anunciada en els 100 metres de la reunió de Nova York del dia 30 d\’aquest mes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.