CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
469

José Manuel Granadero i Maria Gracia Coll, Campions
Aquest diumenge 17 de maig s\’ha celebrat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya a Cerdanyola, en el marc de la dinovena edició de la Cursa per Collserola. En homes, el Campió ha estat de José Manuel Granadero (CA Igualada) amb un temps de 45\’11, seguit d\’Alberto Ramírez (Ripollet UA) i Antonio Alcaide (J\’Arribu). En dones, la primera classificada ha estat Hasna Bahom (California Sports) amb un temps de 54\’46, en segona posició i primera catalana Maria Gracia Coll (G Excursionista) que revalida el títol català aconseguit la temporada passada. El subcampionat ha estat per a Carme Ballesteros (California Sports) i la medalla de bronze per a Anna Cos (CN Terrassa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.