CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS INFANTIL i BENJAMÍ

0
373

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de maig, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories infantil, benjamí i benjamí mixte a l\’Estadi Municipal la Muntanyeta de Calella, organitzat pel Cub d\’Atletisme Calella. El dissabte es va disputar l\’autonòmic infantil, aconseguint el títol el Club Muntanyenc Sant Cugat a la categoria femenina i el CA Manresa a la masculina. Els campionats de la categoria benjamí s\’han celebrat el diumenge, aconseguint l\’autonòmic el Club Muntanyenc Sant Cugat en nois, i el CG Tarragona, en noies. Per últim, a la categoria de benjamí mixte, el títol ha estat pel ISS-L\’Hospitalet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.