20ª edició del Triatló de Sant Feliu de Guixols

0
348

Victòria per SANTI PELLEJERO ( C.N. Mataro ) i MARIA MAYALEN NORIEGA ( C.N. Mataro )
El Triatló de Sant Feliu de Guixols va arribar a la seva 20ª edició sota la organització de Club Aquàtic Xaloc , siguent la prova de distancia sprint més antiga del Calendari Català , va començar la competició amb 750 metres de natació al mar , tot seguit els 20 Km de ciclisme per la espectacular i exigent carretrea de la costa direcció Tossa de Mar amb un gir de 180º a l´alçada de Canyelles per tornar a Sant Feliu de Guixols i finalitzar amb 5 km de cursa a peu , un recorregut per tota la façana litoral i la part del port fins creuar la meta instalada en el céntric Passeig de Mar. | En Santi Pellejero ( C.N. Mataro ) que tornaba a la competició desprès de una important lesió aquest hivern , ho va fer per la porta gran i es va adjudicar una victòria desprès de ser el primer classificat en solitari de la 2ª serie ( de les 3 series en que es va dividir el triatló ) 2º lloc per Sergio Garcia ( C. N. Prat ) guanyador a la primera serie , peró 58 segons més lent que el temps d´En Santi Pellejero , va tancar les plaçes pujant al tercer graó del podi el junior Adrià Escrich ( C. N. Reus ploms ) A la categoria femenina , contundent victòria per la triatleta Mexicana Maria Mayalen Noriega ( C.N. Mataro ) protagonitzant una cavalcada en solitari desde les primeres braçades al segment de natació, al 2º lloc Beth Serrano ( C.N. Reus Ploms ) i 3ª la seva companya de Club Montse Martinez Guerrero.Dins les classificacions per Clubs masculins : 1º Centre de Natació Mataro (Pellejero-Prat-Mendez) 2º Club Triatló Manresa ( Trias-Macara-Capdevila) 3º Club Natació Reus Ploms ( Escrich-Oskan-Lerin) i per Clubs femenis 1ª Club Natació Reus Ploms ( Serrano-Martinez-Vidal) 2ª Centre de Natació Mataro (Noriega-Lowisky-Brillas) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Soto-Aramburu) El proper cap de setmana ració doble de triatló : dissabte Triatló sprint de Gavà i diumenge la mitja distancia arriba de la mà del \”Half\” a Calella de la Costa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.