20ª edició del Triatló de Sant Feliu de Guixols

0
453

Victòria per SANTI PELLEJERO ( C.N. Mataro ) i MARIA MAYALEN NORIEGA ( C.N. Mataro )
El Triatló de Sant Feliu de Guixols va arribar a la seva 20ª edició sota la organització de Club Aquàtic Xaloc , siguent la prova de distancia sprint més antiga del Calendari Català , va començar la competició amb 750 metres de natació al mar , tot seguit els 20 Km de ciclisme per la espectacular i exigent carretrea de la costa direcció Tossa de Mar amb un gir de 180º a l´alçada de Canyelles per tornar a Sant Feliu de Guixols i finalitzar amb 5 km de cursa a peu , un recorregut per tota la façana litoral i la part del port fins creuar la meta instalada en el céntric Passeig de Mar. | En Santi Pellejero ( C.N. Mataro ) que tornaba a la competició desprès de una important lesió aquest hivern , ho va fer per la porta gran i es va adjudicar una victòria desprès de ser el primer classificat en solitari de la 2ª serie ( de les 3 series en que es va dividir el triatló ) 2º lloc per Sergio Garcia ( C. N. Prat ) guanyador a la primera serie , peró 58 segons més lent que el temps d´En Santi Pellejero , va tancar les plaçes pujant al tercer graó del podi el junior Adrià Escrich ( C. N. Reus ploms ) A la categoria femenina , contundent victòria per la triatleta Mexicana Maria Mayalen Noriega ( C.N. Mataro ) protagonitzant una cavalcada en solitari desde les primeres braçades al segment de natació, al 2º lloc Beth Serrano ( C.N. Reus Ploms ) i 3ª la seva companya de Club Montse Martinez Guerrero.Dins les classificacions per Clubs masculins : 1º Centre de Natació Mataro (Pellejero-Prat-Mendez) 2º Club Triatló Manresa ( Trias-Macara-Capdevila) 3º Club Natació Reus Ploms ( Escrich-Oskan-Lerin) i per Clubs femenis 1ª Club Natació Reus Ploms ( Serrano-Martinez-Vidal) 2ª Centre de Natació Mataro (Noriega-Lowisky-Brillas) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Soto-Aramburu) El proper cap de setmana ració doble de triatló : dissabte Triatló sprint de Gavà i diumenge la mitja distancia arriba de la mà del \”Half\” a Calella de la Costa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.